Restorani Wabadus peakokk: iga roa alus on lihtsus

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoran Wabadus
Restoran Wabadus Foto: Tallinn Music Week pressimaterjal

Linnafestival Tallinn Music Weeki toob endaga kaasa võimaluse nautida Tallinna parimate söögikohtade erimenüüd, mille on koostanud TMW Maitsed programmis osalevate restoranide ja kohvikute peakokad. 

Täna räägib oma lemmikutest lähemalt restorani Wabadus peakokk Fred Ehand.

Lemmik tooraine?

Loomaliha eri variatsioonid on mu eelistatuimad - sellest saab valmistada väga lihtsalt imemaitsevaid roogi!

Toidufilosoofia?

Lihtsus on iga roa alus.

Milliseid artiste plaanid TMW raames näha?

Kindlasti soovin Cartooni kuulama minna TMW raames, neil on potentsiaali maailmas tuntuks saada ning tuua Eestile esile selles ringkonnas.

TMW maitsed erimenüü:

Kitsejuustusalat / röstitud peet, kinoa, pesto, krõbe kreeka pähkel 6,9

Kõrvitsa kreemsupp / sidrunhein, ingver, kõrvitsaseemned, crème fraiche 4

Madalküpsetatud lõhefilee / kapparikaste, kartulipüree, kalamari 13

Kitsejuustu panna cotta / murakas, kinoa 4,5

Vaata lähemalt ka tmw.ee/et/programm/maitsed/restoranid

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles