Linnafestivali Tallinn Music Week raames toimuv eriprogramm "TMW Maitsed" pakub festivali külastajaile laia valikut linna mõnusamaid restorane ja kohvikuid peakokkade erimenüüde ja -soodustustega.
Kolm Sibulat peakokad hindavad koriandrit ja kvaliteeti
Täna räägivad oma meelistoorainetest ning TMW-l näha loodetavatest artistidest restorani Kolm Sibulat peakokad Roman Zaštšerniski ja Igor Andrejev.
Lemmik tooraine?
Koriander, kuna see on omapärase ja eestlaste jaoks veidike harjumatu maitsega. Seega on tore pakkuda midagi sellist, mis esimesel korral võib küll ära ehmatada, kuid on midagi uut ja mis lõpuks paljude lemmikuks saab.
Toidufilosoofia?
Meie jaoks on oluline hoida meie restorani kvaliteeti, kuid samas olla ka pidevas positiivses arengus. Peame sellest põhimõttest kinni ka toidu valmistamises ja uute roogade välja töötamises.
Milliseid artiste plaanite TMW raames näha?
iAmJones & The Dope Conspiracy, Soda Fabric ja Cherokey.
TMW erimenüü:
Ahjus röstitud KITSEJUUST rukkileival, peedipesto ning rukolaga 9€
PARDIFILEE punase kapsa püree ja õunaga ingverikastmes 14€
MUSTIKA-TOORJUUSTUKOOK mustikakisselli ja karamellikreemiga 5,50€
Vaata programmis TMW Maitsed osalevaid söögikohti ja nende erimenüüsid siit: tmw.ee/et/programm/maitsed/restoranid