Intervjuud Maitsed programmi peakokkadega: Peet Ruudu Martin Männasalu, Guru Prashant Kumar ja Rudolfi Sten Märtin

TMW
Copy
Restoran Rudolf
Restoran Rudolf Foto: Alina Birjuk

Aitame festivalikülastajal leida tee pealinna pulbitseval toidukultuuri maastikul Viru Toidutänavast vanalinna ja Põhja-Tallinnani, tõstes esile nii Põhjamaade restoranigiidi White Guide’i tunnustatud meistreid kui ka rohetähisega tegijaid, nii euroopalikke traditsioone järgivaid kui ka moodsa, isepäise vindiga fusion-confusion gurmee paiku.

Vastavad Peet Ruudu peakokk Martin Männasalu, Guru peakokk Prashant Kumar ja Rudolf restorani peakokk Sten Märtin.

Mida pakub teie restoran külastajatele TMW ajal?

Martin Männasalu (MM): Röstitud valge spargel, kuusevõrse hollandaise.

Prashant Kumar (PK): Pakume oma tavapäraseid à la carte menüü hõrgutisi ja neid festivalipassi omanikele veidi soodsamalt. Lisaks on meie kokteilimeistrid valmistanud just selleks nädalaks mõned erikokteilid.

Sten Märtin (SM): Tallinn Music Weeki ajal pakume muusikalist erimenüüd.

Kirjelda oma toidufilosoofiat.

MM: Hindame ja väärtustame kõrgelt kohalike talunike ja mahetootjate toorainet, olles ka ainus mahetunnustusega restoran Eestis. Meie käekiri on kaasaegselt lihtne ja aus, jätkusuutlik ja julge ning enamasti on mõeldud meie toidud laudkonnale jagamiseks.

PK: Maitseterohke ja parimast toorainest.

SM: „Fall in love with the process and the results will come.“

Mida soovitad kuulata TMW muusikalisest menüüst?

MM: Zahiri United by Noise õhtul reedel, 12. mail.

PK: India artiste kahjuks TMW muusikalises menüüs ei ole, aga kuna Guru restorani playlistis on nii mõnigi Daniel Levi lugu ja ta on meid ka mitmel korral külastanud, siis soovitan teda.

SM: Anetti TIKS rekords sessioonil, Meelikut Intsikurmu festivali laval ning Rita Ray’d Funk Embassy õhtul – kõik need artistid astuvad üles reedel, 12. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles