Ilmus Ouu ja Florian Wahli riukalikult salakaval koostöösingel

Tallinn Music Week
Copy
Foto: Pressimaterjal

Plaadifirma Smuuv Records vahendusel on ilmunud Ouu 10. juubeliaasta esimene singel. Värske koostöösobing Florian Wahliga kannab riukalikult salakavalat nime “Paslik Kättemaks”.

“Paslik Kättemaks” on tänasest saadaval kõikidel suurematel digiplatvormidel, ent limiteeritud koguses ka füüsilisel kandjal, milleks on laulev õnnitluskaart. “Oleme juubeliaasta puhul võtnud eesmärgiks realiseerida oma kõige äärmuslikumad ideed, mis meil kunagi olnud on. Praegu tõtt-öelda ei kahetse,” lausus ansambli kunstiline juht ja bassimees Jaan Sinka.

Lugu sai esmase ansamblisisese lihvi juba möödunud aastal, kui Ouu oli varakevadises bändilaagris uute ideede kallal nokitsemas. “Olime mõnda aega otsinud sellist biidilikumat hip-hopi laadset lähenemist. Bändilaagris sai selgeks, et järgmistel lauludel lähme tagasi ka eesti keele peale ja nii me seda laulu hakkasimegi üles ehitama,” sõnas ansambli laulja ja klahvimees Tiit Liblik.

“Paslik Kättemaks” on teine singel sügisel ilmuvalt Ouu kauamängivalt, kus bändi seiklusrohke helimaailm lõimub koos erinevate Eesti popi, hip-hopi ja indie artistidega. Käesolevale palale lisab hedonistlikku sära Eesti Muusikaauhinnad 2023 galal Aasta Alternatiiv/Indiealbumi kategoorias võidutsenud Florian Wahl.

“Koostöö Florianiga oli naturaalne. Teadsime ette, et tahame uue plaadi materjali teha erinevate artistidega, kellest ise lugu peame. Ja just meie vana tuttava Floriani lisandus on sellesse suppi täpselt paras tilk plutooniumi,” nendib Ouu kitarrist ja laulja Hyrr Innokent Vainola. “Florian Wahl kui muusikaline artist on Ouuga ühevanune. Me oleme kadunud kaksikud, kes juba dekaadi jagu Eesti muusikamaastikule värskust tilgutanud,” lisab Florian Wahl omalt poolt. “Nüüd tulevad tsunamid. Nüüd on need paralleeluniversumid kokku langenud ja sellest afäärist sündis… flOuurian, üks kaunis kimäär. Minu oraakel saatis eile ka sõnumi ja ütles, et see ei jää meie viimaseks kokkupõrkeks!”

“Paslik Kättemaks” kõlas esmakordselt hiljuti kontsertklubis D3 aset leidnud Ouu topeltkontserdil koos Meelikuga, pärast mida esitleti laulu (ja õnnitluskaarti) ka ETV “Terevisioonis”. Samuti on loole valminud ka provokatiivne muusikavideo, mida võimalik näha YouTube’ist.

Varasemalt nii eesti- kui ka ingliskeelset muusikat viljelenud Ouul on käsil tegus aasta: vaid nädal tagasi tehti ametlikuks plaadileping Warner Musicu peresse kuuluva Smuuv Recordsiga. Lisaks on ansambel 11. mail astumas üles Tallinn Music Weeki Indie Shuffle showcase'il.


 

“Paslik Kättemaks” on saadaval kõikidel suurematel digiplatvormidel!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles