Peterburi klubi Kruzhok tuleb üheks ööks Tallinnasse

Tallinn Music Week
Copy
Tapenight
Tapenight Foto: Pressifoto

Reedel, 1.oktoobril saab Kauplus Aasias aimu sellest, mis paneb tiksuma underground-peod Eesti piirist ida pool Peterburis.

Kruzhok on multifunktsionaalne klubi Peterburi kesklinnas, mis on viimase kahe aasta jooksul kujunenud kohustuslikuks «sa-pead-seal-olema» kohaks loomingulistele noortele, rula- ja grafitirahvale ning LGBT+ kogukonnale. Klubi asutas mitmel rindel tegev abielupaar: ürituskorralduse veteran Tyoma Dobrota, tuntud ka kui iroonilise elektroonilise hiphopi produtsent BATYA, ja rõivabrändi pidajast Masha Pavlikhina, kes keerutab nõuka-aegseid diskoplaate DJ MaryMary nime all. Kuigi klubi residentide seas on ghetto house’i plaadifirmade Urban ja Urwaxx asutajad, peetakse seal ka italo disco ja eurodance’i hõnguga pidusid.

Lisaks BATYAle ja MaryMaryle astuvad hommikutundideni kestval peol lavale post-popi duo TAPENIGHT, TMW-l aastaid vaimukaid gonzo-reportaaže teinud ajakirjanik ja DJ ZAVVI DISKI, kodanikunimega Dima Zavyalov ning italo ja sündipopi peosarja ITALLIKA loojast DJ ITALLIKA ehk Igoreelle ehk Igor Litvinov.

Ajakava:

22:00-23:00 AV b2b Nechaev

23:00-00:30 Zavvi Diski

00:30-02:00 Igorelle (ITALLIKA)

02:00-3:30 MaryMary b2b Tema Dobrota

3:30-4:00 Batya(live)+Dj Dobriydrug

4:00-5:30 Dimka Batarin b2b Gggaaaf (Tapenight)

5:30-7:00 Nechaev b2b AV

Kruzhok õhtule pääseb TMW passiga, mis on müügil TMW veebipoes

Üksikpiletid on saadaval Piletilevis.

Kruzhoki punt on TMW-ks koostanud ka pleilisti, mille saatel end peoks sättida. Pane kõrv peale! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles