TMW Lasnamäe pühapäev kutsub avastusretkele

Copy
Foto: Wikimedia Commons / Digger

Esmakordselt TMW programmis toimuva Lasnamäe pühapäeva käigus kutsub avastama Tallinna suurima linnaosa müütilisi paiku ja peidus pärle. 

Ürituse käigus toimub bussituur algusega kell 14.00 Nordic Hotel Forumist, tagasi aga tuleb buss kell 18.30 Laagna kogukonnaaiast.

Programm Laagna kogukonnaaias (Võru 11):

17.00–18.30 Polina Tšerkassova muinasjutuline aiakontsert

20.30–23.00 LasnaKino filmiõhtu: „14 käänet”

Bussiretkel avastame Tallinna suurima linnaosa müütilisi paiku ja peidus pärle Zanzibari restoranist kogukondlike kapsapeenarde ja Pae pargini ning räägime linnaosa saamisloost, nõukaaja realiseerimata suurplaanidest ja tulevikupotentsiaalist.

Tuuri järgselt on kõigil huvilistel võimalik jääda Laagna kogukonnaaeda tasuta kontserdile ja filmilinastusele. Muusiku ja antropoloogi Polina Tšerkassova kontserdil põimuvad eesti-, vene- ja ingliskeelsed tõsielu- ja muinaslood haruldaste pillidega. Eesti venekeelsete laste ja nende vanemate väljakutseid uuriva dokkfilmi „14 käänet“ linastusele eelneb eesti ja vene keeles avalik arutelu, milles osalevad filmi režissöör Marianna Kaat ja osatäitjad.

Lasnamäe bussituuri piletid hinnaga 20 eurot on müügil TMW veebipoes. Pilet sisaldab transporti ja toidukorda Zanzibaris. Aiakontsert ja LasnaKino seanss on kõikidele huvilistele tasuta.

TMW Lasnamäe programm saab teoks koostöös Lasnamäe elanike ühendusega MTÜ Lasnaidee. LasnaKino üritust toetab Briti Nõukogu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles