Kammerkoor Collegium Musicale esineb täna Kai kunstikeskuses

Copy
Collegium Musicale
Collegium Musicale Foto: Kaupo Kikkas

Eesti tippkammerkoor Collegium Musicale, mis on pälvinud tuntust ja tunnustust erilise kõla ja kõrgetasemeliste esituste eest, tuleb kuulajate ette täna õhtul Kai kunstikeskuses Eesti kontserdi õhtul.

Koori repertuaar ulatub renessansist kaasaega, olulisel kohal on Eesti heliloojate teosed. Kai Kunstikeskuse kavaga tutvustab koor festivali külalistele parimat eesti muusikat suurepärases tõlgenduses ja kõrgetasemelises ettekandes.

Eesti Kontserdi õhtu toob heidab pilgu kommunikatsioonile kui kesksele komponendile muusikas läbi kolme erineva vaatepunkti. Lisaks kammerkoorile Collegium Musicale astuvad üles veel kaks põnevat kooslust: kontserdisari “Curioosum” esitab kahe löökpillimängija duelli, kes võistlevad päris- ja virtuaalpillidel, esitades palasid Rimski-Korsakovist Reichini. 

The Bright Future Ensemble’is on aga ühise eesmärgi nimel kokku tulnud neli väga erineva taustaga muusikut. Igaüks neist mängib konkreetse traditsiooni ja repertuaariga instrumente ja nende tagamaadeks on avangard, barokk, jaapani ja kaasaegne muusika. Nende eesmärk on arendada tihedas koostöös rahvusvaheliselt tunnustatud heliloojatega ainulaadset helikeelt, mis kooslust määratleks. 

Eesti Kontserdi õhtu alustab Kai kunstikeskuses kell 17.30.

Vaata lisainfot siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles