Mingo Rajandi esitleb homme uue albumi muusikat

Tallinn Music Week
Copy
Mingo Rajandi
Mingo Rajandi Foto: Pressifoto

Mitmekülgne džässartist Mingo Rajandi andis hiljuti välja esmaalbumi ning tuleb koos kvintetiga kuulajate ette TMW Jazz laval sel laupäeval Fotografiskas.

Mingo Rajandi on helilooja ning kontrabassist, kelle muusika ületab žanri- ja stiilipiire ning loob oma mitmekülgsete rütmide, harmooniate ja dramaturgiaga helgeplaanilise terviku. Ta on kirjutanud muusikat muuhulgas sellistele ansamblitele nagu Ajavares, Heliotroop, Verbarium ja Avarus Ensemble. Rajandi viimaste aastate kunstiline looming on liikunud aina enam interdistsiplinaarsete projektide poole. 

14. augustil ilmus Mingo Rajandi esimene (digitaalne) album nimega "To Be!", kus on 7 kompositsiooni ja mis on leitav kõigist voogedastusplatvormidest. Eelmaitsena ilmus singel "I Want". Raadio Tallinn valis albumi augustikuu plaadiks ja tutvustab seda nõnda: "Stiililahtritesse kängitsematu ja samas selge ning loogiline. Albumi muusika autorina ei karda ta olla ei rabav ega hell. Leiab tasakaalu tõsifilosoofiliste võngete ja mängulisuse vahel."

Kvintett esineb koosseisus: Mingo Rajandi kontrabassil, Liisi Koikson vokaalil, Marek Talts kitarril, Joel Remmel klaveril ja Ahto Abner trummidel.

Lisaks Mingo Rajandi kvintetile esinevad laupäeval Fotografiskas TMW Jazz laval jazzfolki popiga segav Pillikud, Kirke Karja uus Põhjala kolleegidega loodud free jazzi trio The Meat, gypsy jazzile moodsamat kuju andev trio Titoks ja Joel Remmel soolokontserdiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles