YASMYN: naeratus on inimese kõige ilusam aksessuaar

Meisi Volt
Copy
Foto: TMW pressimaterjal

Kaasaegse urban-artisti ja Eesti muusikamaastiku tulevikulootuse YASMYNi lavalist olekut on kirjeldatud kui hüpnootilist segu R&Bst, träpist, popist ja hiphopist. Kõike seda saab näha ja kuulda Tallinn Music Weekil täna ja koguni kahel korral.

Kuidas seob YASMYN oma riietumisstiili muusikaga ning millised on tema alati töötavad stiilinipid?

“Mulle meeldib laval pakkuda publikule mitte ainult head kuulamist, vaid ka silmailu. Seepärast teen ma koostööd stilistiga Lisa Saleh, kes viib kõik mu hullumeelsed ideed täide ja kellega koostöö sujub väga mõnusalt,” avaldab muusik. 

Sel ajal kui Sinencia Jasmine Kass lavalaudadel publikut ei lumma, riietub ta pisut tagasihoidlikumalt. “Ma valetaksin, kui ma ütleksin, et outfit’i valimise peale ei lähe vähemalt tund aega,” kostab muusik, et talle meeldib mängida erinevate värvide ja stiilidega. “Ma kunagi ei kanna kaks päeva järjest ühte riietust,” avaldab naine. “Ma arvan, et iga inimese stiili mõjutab absoluutselt kõik, mis teda ümbritseb – muusika, inimesed, emotsioonid, loodus.”

Mida leidub Yasmyni riidekapis kõige rohkem? Selgub, et tegemist on asjaga, mida enamus meist kanda armastab! “Üks kord, kui kappi korrastasin, avastasin, et mu riidekapis on kõige rohkem pükse. Eks ikka siniseid teksapükse peab olema vähemalt viis paari, sest nad on kõik natukene erinevad.” Lauljannat aga ei näe mitte kunagi elus kandmas Adidast ja Nike’i koos. 

Kõige rohkem soetab ta omale rõivaid ja aksessuaare Fankadelik Vintage’st ja Sveta Vintage poodidest, aga ka muidu eelistab Yasmyn ostelda igasugu teise ringi poodidest.

Lauljanna jagab ka paar stiilinippi, mis alati töötavad: “Kanna endaga alati kaasas ühte hoops’ide paari – kui just need kõrvarõngad kõrva paned, muutub isegi dressipükste outfit natukenegi pidulikumaks või esinduslikumaks,” soovitab Yasmyn.

Oma kauni välimuse eest hoolitseb muusik ohtra une ja vee joomisega. “Mulle meeldib palju värsket toitu süüa. Trenni mulle meeldib ka teha, aga tihti ei leia ma selleks aega.” Lisaks usub lauljanna, et mida positiivsemad inimesed ümber on, seda suurem naeratus on näol, naeratus aga on Yasmyni arvates inimese kõige ilusam aksessuaar. 

Oleme igati nõus!

Yasmyni ägedat stiili saab näha ning muusikat kuulda Tallinn Music Weeki raames täna, 28. augustil nii Viru Keskuse Linnalaval kell 16 kui TIKS Rekords laval F-Hoone Mustas Saalis kell 23.10

Vaata YASMYNi värskeimat videot siin!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles