manna: plaanin olla Ms. Worldwide

Meisi Volt
Copy
manna esineb sel nädalal nii Station Narval kui TMW-l
manna esineb sel nädalal nii Station Narval kui TMW-l Foto: Meisi Volt

Lauljatar ja räppar Manna seab õhulise vokaaliga ritta siidiseid või vähem siidisemaid sõnu ja seikleb peamiselt RnBs ja hip-hopis ning selle erinevates harudes. Sel nädalal toimuva Tallinn Music Weeki raames rääkisime temaga lähemalt, mida on muusika tegemine talle õpetanud.

Kes on sinu suurimad eeskujud muusikas?

Mind inspireerivad nii paljud erinevad inimesed erinevatel põhjustel, et raske on tuua kedagi kindlat. Viimase aja lemmikud on olnud BigKlit ja Tame Impala, kuid vaatan üles paljudele erinevatele artistidele, kellel on midagi asjalikku öelda.

Kuhu plaanid jõuda?

Plaanin jõuda Eestist välja, olla Ms. Worldwide. Tahan jõuda nii kaugele, et rahvas saab ja tahab minu eest mu lugusid laulda, kui mõnel suurel areenil live’i teen ja mikrofoni taevasse suunan.

Millist muusikat sa kunagi ei suudaks kuulata? Miks?

Ei olegi sellist asja, mulle sobib kõik muusika. Kantri tekitab minus natuke ebamugavust, aga ma ei tea, miks.

Mida on muusika tegemine sulle õpetanud? 

Muusika tegemine on mulle õpetanud otsekohesust, konkreetsust ja kindlameelsust. Sa pead võitlema enda eest või sinust lihtsalt trambitakse üle. See on minult ära võtnud ka suure osa kadedusest. Muusika on isiklik, aga samas väga seltskondlik asi, kuhu on kaasatud tohutult inimesi.

Mis on parim nõuanne, mille oled saanud?

Ära ignoreeri enda laktoositalumatust.

manna esineb täna 26.08 kell 22.10 Station Narva Tantsulaval Narva linna sadamas. Tallinn Music Weekil aga saab artisti näha koguni kolmel korral: laupäeval 29.08. LAGI esitlusõhtul F-Hoone Mustas Saalis kell 17 ja sealsamas toimuval ÖÖLAGI kontsertõhtul südaöösel. Laupäeval kell 18 astub manna koos meisterjaaniga üles Põhjala tehase linnalaval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles