Tallinn Music Week on üks väheseid sel hooajal toimuvaid festivale

Tallinn Music Week
Copy
Telliskivi Loomelinnaku väljak
Telliskivi Loomelinnaku väljak Foto: Linda Liis Eek

Postimehe rubriigis Kultuur ilmus intervjuu Tallinn Music Weeki ja Station Narva peakorraldaja Helen Sildnaga, kelle sõnul on kultuur ka pandeemia ajal inimestele oluline.

26. ja 27. augustil Narvas toimuv festival Station Narva ja 27.–30. augustil pealinnas aset leidev Tallinn Music Week on ühed vähesed rahvusvahelised festivalid Euroopas, mis tänavu üldse toimuvad. 

Mõlemat linna hõlmav festivalinädal algab Narvas ja lõppeb Lasnamäel. «Station Narva festivali tõime Narva sadamasse ning liitsime ta samale nädalale TMWga. See annab võimaluse korraldada festivali vabas õhus ning ka esinejaid kahe festivali vahel jagada. Mitmed TMW üritused oleme toonud õue,» ütles Sildna. See tähendab, et festivali keskne lava ehitatakse kolmeks õhtuks Telliskivi loomelinnaku peaväljakule, õuealad tekivad nii Fotografiska tagahoovi, klubi Hall suveaeda kui koostöös Koplifestiga ka Põhjala tehasesse.

Samuti on TMW tiim välja töötanud hübriidkonverentsi kontseptsiooni, mis võimaldab osaleda muusika- ja kultuuritööstuse konverentsil ka digitaalselt. See annab võimaluse säilitada rahvusvahelist haaret. «Publikuni jõuab suurepärane festival ja selleks on tehtud suuremaid pingutusi kui iial varem,» lausus Sildna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles