Briti muusikaveeb Gigwise soovitab teha TMW-l viit asja

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zahir
Zahir Foto: Rasaa Etten

Briti muusikaveeb Gigwise toob oma artiklis välja viis asja, mida järgmisel nädalal algaval TMW-l teha. Esmalt soovitab leht näha parimaid kultus- ja  alternatiivbände, seejärel teritada vaimu konverentsil, väisata Linnahalli ning käia šoti baaris ning teed joomas.

Leht toob esile tänavuses programmis leiduvad imetlust väärivad artistid: „Suur osa koosseisust mõjub nagu mõtlemapanevat muusikat massilise hitipotentsiaaliga repertuaarile eelistav fänniajakiri oleks reaalsuseks saanud."

Artistidena on välja toodud möödunud aasta ühe parima albumi üllitanud plahvatuslik kodumaine müraroki punt Zahir, kes suudavad Swansi ja Jesus Lizardi laadis seansilikku meelelaadi luua, esmajärguline neogooti postpunk Taiwani kollektiivi 仙樂隊 SEN esituses ja atonaalsete-avangardsete akordionimustrite meister Yegor Zabelov.

Tuuakse välja ka konverents, millest festivali meelestatus on loonud sobiva pinnase uute ideede sünniks ning kus leiab kõnelejaid nagu John Robb ja Koen ter Heegde, kellelt läbimurde jahil iseseisvad bändid nõuandeid leiavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles