villemdrillem: mõmistajad on Eesti raadio edetabelite tipus

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
villemdrillem
villemdrillem Foto: TMW pressimaterjal

Soundcloudis laineid lööv popräppar villemdrillem püüab oma muusikaga edasi anda tundeid ja kogemusi ning peab kiirustavas maailmas oluliseks enesearmastust. Noor artist astub üles laupäeval, 30. märtsil TMW hiphopiõhtul F-hoones kell 00:20.

Millist muusikat oled viimasel ajal kõige enam kuulanud?

Kevade lähenedes olen hakanud kuulama veidi rahulikumat muusikat ning sellest inspiratsiooni saanud. Samas, playlistidest pole kuhugile kadunud ka erksamad laulud, mis päikesega ideaalselt klapivad.

Kuidas näed Eesti hip-hopi ja mõminaräpi maastikku ning mis on sinu tugevaimad trumbid?

Eesti (mõmina)räpparid ning räpp üldiselt on kõrgemal, kui nad kunagi varem Eestis olnud on - mõmistajad on Eesti raadio edetabelite tipus ning üha rohkem inimesi on sellesse žanrisse armumas. Ise aga üritan kasutada mängulist lüürikat, kaasahaaravat biiti ning vahvaid sõnu. Klassikaline vastus, kuid inimesed saavad minuga samastuda ning see teeb samuti kuulamise nauditavamaks.

Kas oled tänavuse TMW artistidega tutvunud? Keda soovitad minna vaatama?

Pole jõudnud veel artistide listi süveneda, kuid hüppaksin läbi oma vana tuttava myspacebabe’i gigilt ning samuti hip-hop laval esineva Maiani live’lt.

Miks teed muusikat?

Otsest põhjust pole. Kui tuleb tuju midagi uut teha, siis teen, ja kui veel hästi läheb ning see välja tuleb, siis lõpp-hea-kõik-hea.

Mida sa oma muusikaga öelda tahad ja kellele?

Püüan kuulajatele edasi anda, mida tunnen ning kogen/olen kogenud. Inimestele meeldib kuulda, et ka keegi teine on sarnases olukorras varem olnud ning see võibki vast minu pisikene sõnum olla, et meil kõigil on tunded ning see on okei.

Kuidas seda maailma veel päästa annaks?

Kuna kõigil on tänapäeval nii retsilt kiire, siis arvan, et unustatakse tähele panna ennast. Enesearmastus tundub minu jaoks oluline teema.

Milline näeb välja sinu lemmik tulevikumaailm?

Keeruline küsimus. Loodetavasti sama hea, kui mitte parem, kui praegu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles