TMW ja Kahvliahvi kokakool kutsuvad: Homsel Pudrumaanial saab teha pudrugräfitit!

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba homme ehk laupäeval, 7. aprillil kl 11-13 ootab Kahvliahvi kokakool kõiki huvilisi peresid osalema tasuta töötoas Pudrumaania, mis leiab aset Tallinn Music Weeki (TMW) raames pop-up kohvikus Disaini- ja Arhitektuurigaleriis. Pudrumaanias löövad kaasa näiteks armastatud toidublogija Mari-Liis Ilover ja toidudisainer Helis Heiter toidudisaini stuudiost Curated by Bakerman.

Kahvliahvi kokakooli looja ja eestvedaja Merle Liivaku sõnul tulevad töötoas tegemisele padutervislikud ja pisut pöörased hommikupudrud. „Toidudisainer Helis Heiter näitab, kuidas käib pudrugräfiti, Mari-Liis Iloveri juhtimiselkeerutame kokku troopilise smuutipudru. Kalamajast inspireeritud putrusid teevad peagi ilmuva “Õhus on Kalamaja” autor Bianka Soe ja raamatu üks kangelasi, kunstistuudio Maru Karu juhendaja Agnes Liiv. Oma viimase aja lemmikputru tutvustan minagi ja loodame koguda ka külastajatelt nende suurimaid hitte,“ kirjeldas Merle Liivak.

Kui veel on neid, kes enda jaoks pudrumaaniat avastanud pole, siis tasub kindlasti töötubadest ideid ja nippe koguma tulla. “Puder täidab hästi kõhtu ning sellele võib lisada põnevusevunki kõikvõimaliku maitsva kraamiga. Pudrumaania-töötoas laseme fantaasia valla ning eksperimenteerime hoogsalt maitsete ja välimusega,” ütles Merle Liivak. “Kuna me alustame söömaaega ikkagi silmadega, siis on ju tore mõelda ka toidu isutavale välimusele. Pudru ilusaks ja veelgi maitsvamaks tuunimiseks võib sellele tavapärase moosi-mee asemel lisada puuvilju ning isegi köögi- ja juurvilju, marju, pähkleid, seemneid, šokolaadi, pähklivõid või hoopis smuutikastet, luua peale lõbusaid kujundeid – mida aga hing ihkab!” selgitas Merle Liivak. 

Pudrumaaniat aitavad läbi viia kahvliahvikeste head sõbrad Tartu Mill, FreshGO, Electrolux ja Tallinn Music Week.

Töötuba on tasuta ja ilma eelregistreerimiseta, oodatud on kõik huvilised pered lastega. Tuunitud putrudest tehakse pildigalerii ja kõigi osalejate vahel läheb loosi eriti mõnusaid auhindu.

Vaata rohkem infot Facebookis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles