Tallinn Music Weeki raames toimub Station Narva festivali eelsoojenduspidu

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anton Sevidov
Anton Sevidov Foto: TMW pressimaterjal

Telliskivi popis peopaigas Sveta Baaris õnnistatakse laupäeval, 7. aprillil sisse tänavu septembris Eesti idapoolseimas linnas käivituv Station Narva festival.

Station Narva eelsoojenduspidu esitleb TMW koos Narva alternatiivmuusika klubiga Art Club Ro-Ro., sõidutades peojaama kokku nii „narvitjane“ rahva tegijamad muusikud, Venemaa skene saadikud kui ka võõrustajalinna Tallinna esindajad.  

Piirilinna artiste esindavad sealse populaarseima bändi AveNue liikmete uus elektrooniline projekt AveNova ning underground emsii Propazha. Tallinna bändidest on Svetas kohal  oma viimase albumi „Selle suve nägu" lugudega Sõpruse Puiestee ja new wave'iliku minekuga plaadi „Бесполезная молодость“ („Kasutu noorus") paladega Junk Riot. Venemaa pealinnast Moskvast saabuvad sealsete fashionistade lemmikust ekstsentriline diskopungi bänd Wet Red ja idanaabrite ühe rahvusvaheliselt tuntuima bändi Tesla Boy liider Anton Sevidov oma uue soolokavaga. Põhjapolaarjoonelt Murmanskist sõidab TMW Narva Jaama aga Venemaa shoegaze’i tulevikulootus Wooden Whales.

Veel sama päeva pärastlõunal kell 14.00 avatakse Sveta Baari naabruses Telliskivi Loomelinnakus Narva Kunstiresidentuuri kunstniku Szymon Kula seinamaal. Avamisele järgneb avalik kunstiteemaline vestlusring.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles