Dennis DeSantis: „Elektrooniline muusika ilma tehnoloogiata on lihtsalt akustiline muusika.”

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dennis DeSantis
Dennis DeSantis Foto: TMW pressimaterjal

Tänavuse konverentsi üks kõneleja Dennis DeSantis on Abletoni dokumentatsioonijuht ning esimese Abletoni poolt välja antud raamatu „Making Music – 74 Creative Strategies for Electronic Music Producers“ autor.

„Elektrooniline muusika ilma tehnoloogiata on lihtsalt akustiline muusika. Elektrooniline muusika ilma inimesteta on lihtsalt komponeerimisalgorütmid, mis kirjutavad muusikat mitte kellelegi ja see kõlab nagu halb ulmeromaan. Seega ma ei usu, et üks saab hakkama ilma teiseta,” on Dennis DeSantis veendunud. Helilooja, helidisainer, löökpillimängija ja praegune Abletoni dokumentatsioonijuht on ka raamatu „Making Music – 74 Creative Strategies for Electronic Music Producers“ autor, mis on ühtlasi esimene Abletoni poolt väljastatud raamat. Tänavusel konverentsil räägib DeSantis, kuidas vältida tüüpilisemaid probleeme loomeprotsessis. Tema loeng on kindel kuulamissoovitus kõigile, kes kasutavad Ableton Live’i või huvituvad muusika tegemisest.

Loe lisaks tema intervjuud AudioNewsRoomiga.

Tutvu kõikide konverentsi kõnelejatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles