"Hoia lihtsat joont": intervjuu Kyuho Leega

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kyuho Lee
Kyuho Lee Foto: Aron Urb

"TMW Maitsed" programmis osalevas restoranis Gotsu rustikaalset Korea kööki pakkuv peakokk Kyuho Lee avaldab TMW erimenüü ning oma toidufilosoofia.

Lemmiktooraine ja miks?

Kohaliku talu munad. Need on värsked, toitainerikkad ja mitmekesise valmistusviisiga.

Toidufilosoofia.

Hoia lihtsat joont.

Mida sööb inimene aastal 3000?

Teineteist..?

Milliseid artiste plaanid TMW raames näha?

Curly Strings.

Festivali ajal pakub restoran ka Tallinn Music Weeki erimenüüd.

TMW erimenüü

Värske salat riisinuudlite ja tšilli kastmega
Vürtsikad krevetid köögiviljadega
Väiksed banaani pannkoogid

Festivalipassiga on restoran Gotsu menüü -15% soodsam.

Tutvu "TMW Maitsed" programmiga siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles