"Kasutades toorainet ilma hingeta, pole seda ka toidus": intervjuu Martin Ludvigi ja Robert Pihoga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Мартин Людвиг и Роберт Пихо
Мартин Людвиг и Роберт Пихо Foto: TMW pressimaterjal

"TMW Maitsed" programmis osaleva kohvik ja restoran Babulja peakokad Martin Ludvig ja Robert Piho avaldavad oma lemmiktoorained ja festivalisoovitused.

Lemmiktooraine ja miks?

Martin: Või, sest see on iga toidu alus, tasakaalustaja ning annab sellele rikkalisust.

Robert: Muna, kuna selle tooraine mängulisust saab tuua sisse väga erinevates roogades, nii soolastes kui ka magusates.

Toidufilosoofia.

Martin: Minu jaoks on köök kui lõputu mängumaa. Ka kõige lihtsama toidu valmistamisel on võimalusi lõputult - ole leidlik ja lase fantaasial lennata! Mängi sellega, mis sul on.

Robert: Kasutades toorainet ilma hingeta, pole seda ka toidus.

Mida sööb inimene aastal 3000?

Martin: Loodetavasti suundub inimkond tagasi juuretasandile.

Robert: Kui inimkond näeb nii kauges tulevikus veel võimalust siin planeedil Maa elada, siis ehk tablette. Hetkel oleme liikumas aina kvaliteetsema toidukultuuri suunas, seega loodan siiski, et ka kaugemas tulevikus peetakse lugu kvaliteetsest ja värskest toorainest ning kokakunstist.

Milliseid artiste plaanid TMW raames näha?

Nevesist ja Syn Cole'i.

Festivalipassiga on kohvik ja restoran Babulja menüü -10% soodsam.

Tutvu "TMW Maitsed" programmiga lähemalt siin.

Tagasi üles