"Tallinn Music Weekil saame ruume, kuhu muidu ei pääseks": intervjuu Natalie Metsaga

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

31. märtsi õhtul alustava Balti Jaama tunneli 36-tunnise peo üks korraldajatest Natalie Mets jagab festivalimuljeid ning soovitab minna Detroiti.

Mis on sinu lahedaim festivalikogemus?

Movement festival 2015. aastal Detroitis – veel enam kui festival ise, läks mulle hinge techno sünnilinnas plaadipoodides käimine, kunagiste esimeste klubide hoonete vaatamine, Underground Resistance'i HQs ajaveetmine, järelpeod. Täiesti kustumatu tunne ja soovitsuslik käik kõigile, kellele see kultuur oluline on.

Miks sa TMW raames oma üritust korraldad? Kas TMW ilma selleta ei saaks?

Juba neljandat aastat järjest korraldame Mark Stukisega TMW ajal koos elektroonilise muusika pidu. TMW-l saame väga heade tingimustega ruume, kuhu muidu ei pääseks ja ka produktsiooni osas saame rohkem möllata kui tavaliselt. Seekord oleme jõud ühendanud Elena Natale ja Hugo Mesiga, kellega ühiselt toome Balti Jaama 36-tunnise reivi.

Millisele TMW kontserdile peale enda poolt korraldatu plaanid veel kindlasti minna?

Kuna oleme tõepoolest võtnud ette 36-tunnise reivi korraldamise, ei saa ma üldse kindel olla, et kuhugi jõuan, kuid väga põnev tundub Mustapeade Majas toimuv Üle Heli x Nonclassical x Japan Sound Portrait Night. Kindlasti käiksin ka Sinilinnus toimuval Hip-Hop showcase'il ja vaataksin Kuku Klubis toimuvat.

Milliste festivaliartistidega tasuks kõigil tutvust teha?

Väga meeldib Indrek Spungini uus looming ning mida Maarja Nuut ja Hendrik Kaljujärv koos teevad. Välismaistest artistidest kõige põnevam tundub Ichi Jaapanist.

Mis on sinu lemmikkohad Tallinnas?

Pegasus, Burger Box, Noodle Box, EKKM, Lekker.

Huvitavaim linn maailmas?

Kõige kustumatuma mulje minu jaoks on jätnud mu teine kodu – New York.

Parim lugu, mida kõik võiksid kuulata?

Pearson Sound – XLB.

31. märtsil õhtul kell 21.30 alustav Balti Jaama tunnel on mitmete peosarjade koostöös toimuv maratonüritus, millega saad liituda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles