Tallinn Music Weeki päeva artist on Draper

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Draper
Draper Foto: TMW pressimaterjal

Tallinn Music Weekil esineb sellel aastal BBC Music poolt üheks tänavuseks tähelepanuväärsemaks uustulnukaks nimetatud elektroonikaprodutsent Draper.

Kui viimast aastakümmet võib kutsuda popstaari ajastuks, siis hetkel on käsil produtsendi ajastu. Seda ei iseloomusta keegi paremini kui tõusev täht Draper, kes on läbi intelligentse lugudekirjutamise ja särava produktsiooni tõestanud, et produtseerimine on täiesti eraldiseisev kunstivorm. 1991. aastal Prantsusmaal sündinud Briti produtsent avaldas 2010. aasta lõpus oma esimese digitaalse EP "The Introduction" ning on pärast seda teinud koostööd mitmete tuntud artistidega nagu Ellie Goulding, Rita Ora, Twin Atlantic ja Lapsley.

2016. aasta algus tõi Draperile varasemast laiema tuntuse, sest tema ja Prides’i lugu "Break Over You" pälvis suure heakskiidu nii kriitikutelt kui avalikkuselt. Konkurentidest eristab Draperit tema oskus oma stuudiolooming põnevaks ja energiliseks kontsertelamuseks muuta.

Tallinn Music Weeki raames esineb Draper 1. aprillil Venus Club’is toimuval Tuborg Green Club’i Raadio 2 laval kell 21.00. Rohkem infot ürituse kohta leiad siit.

Kuula Draperi loomingut Soundcloudist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles