Pür Müdd avaldas tantsulise videosingli "Figures"

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Púr Múdd
Púr Múdd Foto: TMW pressimaterjal

 Eesti Laulu konkursilt tuule tiibadesse saanud kollektiiv Púr Múdd ilmutas oma värske singli „Figures“ koos muusikavideoga.

Púr Múdd on elektroonilise muusika duo, kuhu kuuluvad laulja Joonas Alvre ja instrumentalist Oliver Rõõmus. Eesti Laulu poolfinaalis esitas duo paljude kriitikute poolt heakskiidu saanud lugu "Meet the Halfway.

Púr Múddi laulja Joonas Alvre võtab lühidalt kokku uue singli, "Figures" sisu: „Loo peamine sõnum on, et alati tuleks otsida oma rada, isegi kui see ei ole veel sisse tallatud või ei vasta kellegi teise ootustele. “Tema sõnul sündiski lugu mõttest, et kõigi jaoks on siin elus oma koht ja kutsumus, mis tuleb üles leida. „Selleks, et unistusi püüda, peab jääma iseendaks,“ tõdeb ta.

Videos kõnetab vaatajat suurepärane tantsija ja koreograaf Joel Kotsjuba. Formaat on Púr Múddile omaselt tumedais toonides, kuid loo sõnum ise pole taaskord seda mitte. Kaameratöö eest vastutab Dave Rooso. 

 Púr Múdd esineb reedel, 1. aprillil TMW DnB Showcase´il Erinevate Tubade Klubis kell 00:30  ning laupäeval Linnalava programmi raames Signature House´is kell 17:30.

Vaata värsket videot siin:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles