Disainiturul osalevad Balti-ja Põhjamaade disainitalendid

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disainiturg toob kokku disainitalendid.
Disainiturg toob kokku disainitalendid. Foto: TMW pressimaterjal

Tallinn Music Week laiendab hoogsalt oma piire ja esmakordselt saab festivali raames külastada ka Eesti Disainikeskuse kureeritud kahepäevast Disainiturgu.

Juba neljandat korda toimuv ja aina suuremat populaarsust koguv Disainiturg leiab aset 2.-3. aprillil Kultuurikatlas (aadressil Põhja pst 27a). Katla avarates ruumides saab kahel päeval osta ja tutvuda Põhjamaade ja Baltikumi põnevaimate disainerite ja disainibrändidega.

Sel korral on turg suurem ja rahvusvahelisem – lisaks nii tuntud kui ka täiesti värsketele Eesti disaineritele on disainiturul väljas ka Põhja- ja Baltimaade disainerite ja disainibrändide looming. Hoolega selekteeritud toodete valik on turul lai ning osta saab nii rõivaid, aksessuaare, kotte, illustratsioone, sisustustooteid, mööblit, plakateid, vaipu, lasteriideid, plaate ning palju muud. Mitmed disainerid toovad disainiturule spetsiaalselt selleks tehtud eritooted.

Ostlemist-uudistamist turgutavad DJ-d, käsitöökohv ja tänavatoit ning letile tuuakse ka suur valik uusi ja kasutatud vinüülplaate. Samuti on tegevust ka pere pisimatele, kes saavad mõlemal päeval osaleda töötubades.

Turg on külalistele avatud laupäeval, 2. aprillil 14-18 ja pühapäeval, 3. aprillil 10-17. Sissepääs 1€ / TMW passiga ja lapsed tasuta. Vaata lähemalt ka ürituse Facebooki lehte: www.facebook.com/events/497422013796354

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles