TMW päeva artist on Würffel

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Würffel
Würffel Foto: Tallinn Music Week pressimaterjal

Paari aasta jooksul vaikselt oma teed otsides popi ja elektroonika piirimaile jõudnud kuldse kolmiku Würffel loomemootoriks ja tempo dikteerijaks on multitalendist trummar Kaspar Kalluste, klahvidele vajutab Tarvi Kull ning solistina särab Rosanna Lints. 

2014. juunis avaldas bänd oma debüüt EP "Overnight". Samuti on trio välja andnud kuus singlit - "Overnight", "Coffee", "Shake It Out", "We Can Go”, "Should I Run" ja “Dance, Dance”. Kõiki neid lugusid on mängitud Eesti raadiojaamades ja Baltikumis. Lugu nimega "Coffee" saavutas Leedu raadio FM99 edetabelis esimese koha.

Würffeli debüütalbum “Beats & Bubbles” ilmus mullu 18. märtsil ning üllatas Eesti Muusikaauhindadel lausa kahe nominatsiooniga. Juba 1. aprillil aga lisandub bändi diskograafiasse teine ja veel tantsulisem album, nimega "I'm Facing North"!

Würffel astub TMW raames üles kahel korral: neljapäeval 31. märtsil kell 16.45 Viru Keskuses tasuta Linnalava kontserdil ning laupäeval, 2. aprillil kell 21 Rock Cafes.

Kuula bändi uue albumi nimilugu "I'm Facing North" siin:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles