Populaarne Soome festival Flow osaleb TMW-l

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome hiphopi staar Noah Kin.
Soome hiphopi staar Noah Kin. Foto: Mart Vares

Kaheksas linnafestival Tallinn Music Week võõrustab sel kevadel Soome populaarset muusika- ja kunstifestivali Flow, mis toob oma artistid siinse publiku ette 1. aprillil.

Tallinna Kultuurikatlas toimuval sündmusel hoolitsevad valguskunstnikud ja VJ-d selle eest, et Kultuurikatla sisemus näeks hämmastav välja. Lisaks pakub Helsingis tegutsev loova toidu pioneer Richard McCormick mõningaid suus sulavaid Aasia päritolu toite.

Off Flow laval aga astuvad üles rahvusvaheliselt tunnustatud Soome muusikud:  Nordic Music Prize'le kandideerinud electro meister Jaakko Eino Kalevi, vilgas hiphopi jõujaam nimega Noah Kin, techno produtsent Samuli Kemppi, Helsingi klubiõhustiku aktivist Lil Tony, techno suunanäitaja DJ Katerina ja Trevor Deep Jr oma house muusika etteastega, mis sisaldab nii jazzi, souli kui ka hiphopi.

Samuti hullutavad publikut Off Flow raames Raul Saaremets ning Ats & Kris pundist Haigla Pidu. Vaata sündmuse infot lähemalt Facebookis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles