Kaerajaani peakokk: pean lugu mahedalt kasvatatud toorainest

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Restorani Kaerajaan peakokk Jaak Hiibus
Restorani Kaerajaan peakokk Jaak Hiibus Foto: Tõnu Tunnel

Lisaks pop-up restoranile leiab “TMW maitsed” programmist tänavu tervelt 27 söögikohta, mis pakuvad festivali külastajaile peakokkade poolt hoolikalt koostatud erimenüüd ning -soodustusi. Enda lemmikutest ja TMW erimenüüst räägib lähemalt Raekoja platsil asuva restorani Kaerajaan peakokk Jaak Hiibus.

Lemmik tooraine?

Konkreetset lemmik toorainet mul ei ole, olen paljude toorainetega sina peal, küll aga pean lugu mahedalt kasvatatud toorainetest. Kui millelegi midagi eelistada, siis on need mereannid ja teravad maitsed.

Toidufilosoofia?

Mitmekülgsus, kvaliteetne tooraine. Läbi Eestimaise tooraine tarbimise kasvatada ja tugevdada Eesti majandust. Tuua maailma klassikalised maitsed läbi kohaliku eripära/tooraine ka meie köögikultuuri.

Milliseid artiste plaanid TMW raames näha?

NOËP ja palju muid.

Kaerajaani TMW erimenüü:

Lunette - nelja juustu ravioolid, trühvlimaitselise lillkapsakreemiga 6,90 €

Smooritud veisepõsk punaveinikastme ja juurviljagratääniga 15,90 €

Kreemine juustukook 4,90 €

Vaata kogu restoranide nimistut siin: tmw.ee/et/programm/maitsed/restoranid

Märksõnad

Tagasi üles