TMW tänane artist on Planeet

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Planeet
Planeet Foto: Andreas Jupits

Trummist ja bassist träänsini ja tagasi ning öistelt tänavatelt avakosmoseni. Planeedi lend läbi erinevate artistinimede ning muusikastiilide on aastate jooksul olnud tuhandete valgusaastate pikkune.

Projektide Whirl & Mayer, Mik Nevel, Süstem, Telec ning Drone raames on Planeet mänginud nii legendaarsetel suurfestivalidel kui Lõuna-Eesti kultuurimajades. 2010 aastal endale kapten Planeedi kostüümi selga ajanud Mikk on sellest ajast peale otsekui komeet tähistaevasse põrutanud.

Debüütlugu „Mõttemaailm“ oli samal aastal R2 nädala demo. 2 aastat unetuid öid ning debüütalbum jõõudis „Ajamasin“ totaalsesse tippu. 2012 R2 trummi ja bassi auhindade jagamisel tegi Mikk nii puhta töö kui vähegi andis võites järgmised tiitlid: Aasta parim lugu, Aasta parim album, Aasta parim produtsent, Aasta parim Eesti DJ. 2013 ning 2014 aasta R2 DnB auhindade jagamisel pärjati ta samuti Aasta produtsendi ning Aasta Dj tiitliga.

Planeet astub Tallinn Music Weekil üles laupäeval, 2. aprillil Hollywoodis. Uudista ürituse infot lähemalt siin: https://www.facebook.com/events/1218032631544999/

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles