Tallinn Music Weeki päeva kooslus on Avoid Dave

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaauhinnad 2016 melu ja gala Nordea Kontserdimajas, Taavi Paomets
Eesti Muusikaauhinnad 2016 melu ja gala Nordea Kontserdimajas, Taavi Paomets Foto: Erlend Štaub

Eile Kultuurikatlas koos Trad.Attackiga võimsa kontserdi andnud elektroonilise muusika artist Avoid Dave esineb aprilli alguses ka Tallinn Music Weekil. Aina suuremat populaarsust võitev bänd astub 1. aprillil üles Rock Cafes.

Avoid Dave on elektroonilise muusika segu, kus kohtuvad veidi rokki, veidi RnB'd ja suur kogus souli. Laulja-helilooja-kitarristi Taavi Paometsa alter ego Avoid Dave on üks värskema kõlaga artiste Eesti elektroonilises muusikas. Muusiku sõnul alustas ta metalist, läks siis üle alternatiiv-rocki peale, seejärel katsetas pop-rockiga ning on nüüdseks jõudnud elektroonikani. 

Olles aastaid tegev alternatiiv-rokkbändis Aides ning esinenud koos ja kirjutanud lugusid mitmetele Eesti tunnustatud artistidele nagu Ott Lepland, Liis Lemsalu ja August Hunt, võib öelda, et Taavil on selgelt annet segada nakatavaid biite ja gruuve popmuusikale omaselt kaasakiskuvate meloodiatega. 

Paomets on öelnud, et tema loomingu eesmärk on sütitada inimesi enda unistusi ja ideid ellu viima. Tänavu noppis Avoid Dave oma mulluse plaadiga “Insert Title” Eesti Muusikaauhindade jagamisel parima elektroonilise albumi tiitli. Hetkel tegutsevad bändis Paometsa kõrval Martin Petermann, Kristel Aaslaid ja Joonas Mattias Sarapuu. Kuula koosluse loomingut Soundcloudis.

Avoid Dave esineb 1. aprillil kell 1.30 öösel Rock Cafes. Vaata ürituse infot lähemalt Facebookis

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles