TMW päeva artist on I Wear* Experiment

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016 teise poolfinaali salvestamine, I Wear Experiment
Eesti Laul 2016 teise poolfinaali salvestamine, I Wear Experiment Foto: Erlend Štaub

Äsja Eesti Laulu teisest poolfinaalist edasi finaali pääsenud I Wear* Experiment hullutab oma fänne ja muusikahuvilisi ka tänavu Tallinn Music Weeki raames. Bänd astub 2. aprillil üles Kinos Sõprus.

Laupäeva õhtul selgusid viimased viis Eesti Laulu 5. märtsil toimuvas finaalis esinevat muusikakooslust. Nii žürii kui ka publik otsustas ühena edasi saata ansambli I Wear* Experiment lauluga Patience, mille uhiuus video jõudis värskelt ka internetti.    

I Wear* Experiment on Tallinnast pärit eesti post-rocki/elektroonilise muusika kollektiiv, mis ühendab endas jõulist põhjamaist elektropoppi ja filmilikke helimaastikke. Lõõskav valgus, hullumeelsed rütmid, müstiline vokaal ja pöörane sämpeldamine sulanduvad seguks erinevatest žanritest ja stiilidest. Kontsertsituatsioonis on nad visuaalselt ja heliliselt laitmatud.

Triosse kuuluvad Johanna Eenma, kelle hooleks on vokaal ja klahvpillid, Mikk Simson trummidel ja Hando Jaksi, kes mängib kitarri, klahvpille ja vajutab nuppe sämpleril. Kooslus astub üles Kinos Sõprus 2. aprillil põhiprogrammis, mida esitlevad Positivus Festival + ILY. Kontsert algab südaööl. Vaata sündmuse infot lähemalt Facebookis: https://www.facebook.com/events/955549684538310/ 

Ja uudista ka I Wear* Experimenti uut videot Patience siin:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles