Superülekanne: Creativity for Change Foorum toob Tallinnasse maailmamuutjad

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Music Weeki raames toimuv ühepäevane foorum Creativity for Change toob 1. aprillil Tallinnasse enam kui 30 riigist kokku mängumuutjad kunstis, muusikas, hariduses, teaduses, tehnoloogias, kodanikuühiskonnas ja poliitikas, et uurida, kuidas loov mõtteviis saaks muuta ühiskonda neljanda tööstusrevolutsiooni eel. 

Postimees teeb tervest foorumist otseülekande. Tähelepanu! Foorumil esinetakse inglise keeles. Päevakava ja esinejatega tutvu siin. NO99 teatris toimuva foorumi avab president Toomas Hendrik Ilves kell 10.00.

Kuidas viia ühiskonda edasi väärtuste suunas nagu avatus, sallivus, mitmekesisus ja võrdsed võimalused?

Maailm on täna silmitsi tõsiste väljakutsetega: konfliktid, vaesus, massiränne, keskkonnakriisid, populistlikud liikumised, hirmude ja võõraviha süvenemine. Samas oleme neljanda tööstusrevolutsiooni lävel ja tehnoloogia on avanud meile võimalused, mida pole inimkonna käsutuses iial varem olnud. Kuidas rakendada loovus ning tehnoloogia areng kõige tõsisemate probleemide lahendamisse? Kuidas jõuda ulatuslikuma demokraatia, läbipaistvuse, sallivuse, mitmekesisuse, võrdsuse, tõelise väljendusvabaduse ja jätkusuutliku heaoluni, mis jõuab ka tõeliste abivajajateni? Foorumi eesmärk on innustada kodanikke, erasektorit ja ka poliitikakujundajaid püüdlema väärtuste poole, mis toovad kaasa positiivse muutuse kogu ühiskonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles