TMW päeva kooslus on Micucu

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Micucu
Micucu Foto: TMW pressimaterjal

​Micucu on instrumentaalne jõud. Neli meest ja neli maailma, keda ühendab kirg muusika vastu. Võimas ja energiast pakatav.

„Hans, Siim ja Raul on minu jaoks unistuste meeskond, kellega koos bändi teha,“ ütleb bändi Micucu loominguline juht Uku Kübar. Kahemehe bändist väljakasvanud neljaliikmeline kooslus on tugevalt kanda kinnitamas alternatiivmuusika maastikul.

Inspireerituna inimestest ja ümbritsevast, ajendatuna hetkedest ja emotsioonidest, kõneleb Micucu muusika lihtsalt inimeseks olemisest. Uue materjali märksõnadeks on tugevus, sügavad siserännakud, meheks ja naiseks olemise võlud ja valud – kokku lihtsalt ELU.

2015 aastast võtab Micucu endaga tulevikku kaasa suurepärased mälestused: TMW 2015, Schilling, Waves Central Europe, külalisena Ewert and Two Dragons plaadiesitluskontserdil Nordea Kontsertmajas ja mitmed muud ülesastumised. 2016 tuleb veelgi vägevam! Esimene näide on singel Val.  See on Micucu esimene singel kevadel ilmuvalt debüütalbumilt, mille miksi ja masteri tegi Jose Diogo Neves.

Micucu moodustavad Hans Kurvits löökpillidel, Siim Avango bassil, Raul Ojamaa kitarril ja Uku Kübar klahvpillidel.

Micucu uue singli nimi on Val. See tähendab momenti, mis kestab ja kestab. Hetke, kui sa lased kõigel minna ja su pea on tühi. Val tuleneb sõnast fall ehk kukkuma. Micucu jaoks tähendab see vabalangemist. Kõige paremini iseloomustab seda hetk, kui keegi küsib "Mis mõtled?" ja alati on vastus "Mitte millestki". See on see sama moment, kuid koos vabalangemisega enda alateadvuses, nii kirjeldab Micucu oma loomingut.

Micucu astub linnafestivali Tallinn Music Week raames üles koguni kolmel korral: neljapäeval kell 15.15 Solarise keskuses asuva Apollo poe Linnalaval, 1. aprillil kell 20 Von Krahlis ja laupäeval kell 23 Kinos Sõprus.

Kuula Micucu värsket pala Val siin:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles