KUULA | Night Tapes'i värske singel räägib inimeseks olemise kogemusest

TMW
Copy
Foto: Marii Kiisk

Sel aastal Eesti Muusikaauhindadel Aasta Indie/Alternatiivalbumi kategoorias võidutsenud Iiris Vesiku ansambel Night Tapes andis täna, 15. märtsil välja uue singli ja video loole „every day is a game” ning kuulutas välja enda uue EP „assisted memories”, mis ilmub 7.juunil plaadifirma Nettwerk alt.

Aasta algus on bändile olnud edukas ja tegude rohke – viimase kuu vältel on nende eelmised singlid jõudnud suurimatesse Spotify playlistidesse, sh lisas ansambel Gorillaz loo „drifting” enda playlisti ja on saanud suurt mängimistoetust UK suurimalt raadiojaamalt BBC Music. Ansambli kuulajaskond on viimase kuuga jõudsalt kasvanud – Spotifys ligi 50% võrra ja Youtube’is 850%.

Uus lugu „every day is a game” on kolmas singel suve alguses ilmuvalt lühialbumilt „assisted memories”. „See album räägib inimeseks olemise kogemusest, meie erinevatest versioonidest ja kasvamisest ning äsja välja tulnud singel momendi võtmisest ja hea aja märkamisest meie ümber,” lisab bändiliige Iiris Vesik. Värskelt väljatulnud loo video valmis Inglismaal Kenti rannas koostöös režisööri ja operaatori Owain Morganiga, kellega on tehtud ka eelneva kahe singli visuaalne materjal.

Night Tapes'i saab näha 5.aprillil Intsikurmu muusikaõhtul. Uuri lisaks SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles