Madame Gandhi: olen edukas, kui mu ego ei ripu ühegi tegevusega seotud tulemuse küljes

Copy
Foto: TMW pressimaterjal

Tänavuse TMW nimekamate välisesinejate seas on endine M.I.A trummar ja BBC saja tähelepanuväärse naise nimekirjas figureeriv Madame Gandhi.

Kiran Gandhi, artistinimega Madame Gandhi, on auhinnatud artist ja kodanikuaktivist, kes on tuntud oma meeliülendava elektroonilise muusika ja positiivse sõnumi poolest, mis räägib soolisest vabanemisest ja üksikisiku jõust. 2015. aastal levis üle ilma lugu sellest, kuidas ta läbis vabalt veritsedes Londoni maratoni, et võidelda mentsruaaltüskli häbimärgistamise vastu.

Ta on endine M.I.A ja Thievery Corporationi trummar ja on kantud TEDi stipendiaatide, Forbesi 30 alla 30-aastaste muusikute ja BBC saja tähelpanuväärse naise nimekirja. Madame Gandhi missiooniks on kasutada oma muusikat ja häält positiivsuse, isikliku väljendusvabaduse ja inimvaimu õitsengu sõnumi kandjana.

Andsime Madame Gandhile täita tänavuse TMW küsimustiku, et temaga lähemalt tutvust teha.

3 asja, mis teevad sinust just sinu?

Armastan kollast värvi, mulle meeldib seda kasutada muusikas positiivsuse ja kaasamise sõnumi edastamiseks. Samuti armastan ma trummimängu!

Millist atmosfääri loodad enda muusikaga luua?​

Atmosfääri täis soojust, armastust, jõudu, inspiratsiooni ja rõõmu.

Viimane lugu, mida kuuldes tekkis samastumistunne?

Sexy Villain «Remi Wolf».

Kellesse või millesse viimati armusid?

Tunnen oma partnerit Lesley Sackey't, kes on endine Suurbritannia naispoksijate tšempion, juba viis aastat, kuid viimased kaks aastat olen armunud temasse ja ta kolme imearmsasse tütresse! Lesley tuleb koos minuga ka TMW-le ja on minu jõu- ja inspiratsiooniallikaks. Tüdrukud sooviksid samuti kampa lüüa, aga küllap mõni teine kord, sest peavad praegu kooli minema!

Kirjelda oma viimast unenägu.

Olin laeval ja võitlesin lahingus!

Nimeta 4 ajaloolist või väljamõeldud tegelast, kelle kutsuksid õhtusöögile. Miks?

Fela Kuti, sest tema 1970ndate muusika on mind alati inspireerinud. Mahatma Gandhi, sest loomulikult on mul temaga sama perekonnanimi. Eleanor Roosevelt, sest ma kasvasin üles tema New Yorgi häärberis. Bob Marley, sest ta kasutas muusikat inimeste ühendamiseks.

Mis on esimene märk sellest, et oled milleski edukas?

Kui ma tahan seda miskit edasi teha ning see täidab mind valguse ja armastusega.

Kui mu ego ei ripu ühegi tegevusega seotud tulemuse küljes.

Millist uut harjumust tahaksid endas juurutada?

Ableton lansseeris just «Ableton 12» programmi ning produtsendina ootan elevusega selle uute võimaluste avastamist.

Oled öelnud, et me peame oma sõnade eest seisma, neid «omama» ja mitte kartma. Kas ja millise hirmu pidid viimati ületama?

Astun 30. märtsil esimest korda poksiringi ja seda muusikafestivalil! Annan teile teada, kuidas läks.

Mida ootad kõige enam aastal 2024 muusikast?

Korraldan remiksi-konkursi naistele, andes töötlemiseks oma viimase albumi «Vibration». Minu jaoks on väga oluline toetada andekaid naissoost ja LGBT+ kuuluvusega produtsente.

Aga Tallinn Music Weekilt?

Ma ei ole kunagi Eestis käinud ning mul oli suur au ja rõõm, et mind siia kutsute. See festival tundub tõesti olevat DIY, punk, progressiivne ja vajalik. Ma ei jõua ära oodata, et avastada Tallinnas häid veganrestorane, toidu- ja rõivapoode, kohvikuid ja jooksuradu! Kohtumiseni 6. aprillil.

Astun TMW-l üles soolokavaga. Kui mahti, kuuulake ka mu albumeid «Voices», «Visions» ja «Vibrations» ning vaadake mu muusikavideoid!


 

Madame Gandhi astub Tallinn Music Weekil üles laupäeval, 6. aprillil Station Narva laval. Loe lähemalt SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles