TMW PLAYLIST: Rivi isepäiseid teisitimõtlejaid üle Euroopa ehk Vikendica

TMW
Copy
Kalli Talonpoika
Kalli Talonpoika Foto: Erakogu

TMW 2024 muusikaõhtute playlistid on kohal! Esimesena võtame ette Vikendica, mille kuraatoriks rändav platvorm Yugofuturism.

Ava Spotify ja võta ette rivi isepäiseid teisitimõtlejaid üle Euroopa. Hollandi ühtaegu nurgelisele ja nõtkele Tramhausile sekundeerib portugallase António Pedro Ribeiro väle septett Sereias ning Põhja-Makedoonia alt-rocki tulevikulootus Lufthansa. Superkoloritas viib sind Leedu kuurordipromenaadidele ja meie oma Kalli Talonpoika tuletab meelde, et punkrock ei olegi surnud. Yugofuturismi mahitusel ootab ees ka Kosovo muusikasaatkonna avamine koos Eesti erisaadikuga. Püsi lainel



Rändav platvorm Yugofuturism on spetsialiseerunud seikluslike artistide avastamisele, esitlemisele ja ühendamisele, keskendudes Kesk- ja Ida-Euroopa talendile. TMW-l tutvustab Yugofuturism oma uusimat esitlusfestivali kontseptsiooni Vikendica ning toob KPK-sse rivi isepäiseid teisitimõtlejaid üle Euroopa.

TMW 2024: Vikendica
Millal? Laupäeval, 5. aprillil
Kus? Kivi Paber Käärid

Tutvu artistidega lähemalt TMW veebis!

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles