Taimset toitu pakkuv foodtruck PeasOut! leidis koha TMW artistide ja külaliste südames

TMW
Copy
PeasOut!
PeasOut! Foto: Silver Jaanson

VLND Burgeri taimsem ja noorem sugulane Peas Out! võttis koha sisse tänavuse Tallinn Music Weeki ametliku toitlustajana ning toimetas festivali südames Telliskivi Loomelinnakus. Suurepäraseid taimseid maitseid kiitsid nii TMW esinejad kui külastajad.

Oskar Berggren, Kristo Leemet, Kris Süld ja Kristiin Elmat ehk VLND Burgeri tuumik jõudis paar aastat tagasi otsusele, et rahva südameid võitnud VLND Burgerile on vaja täiendust täistaimse tänavatoidu näol. Sel moel alustati Viljandis taimsete burgeripihvide tootmisega ning sündis Peas Out! Pihvide arendamisele on andnud hoogu Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus.

Peas Out! pakkus kõigile Tallinn Music Weeki külastajatele põnevaid täistaimseid maitseid. Tegemist on südamega valmistatud tänavatoiduga, mis on inspireeritud maailma maitsetest. Nende burgeritele peale vaadates ei ütleks esmapilgul isegi, et tegemist ei ole lihaga. Hernetekstuuril põhinev pihv on vähese maitsega, tänu millele on võimalik ülejäänud maitseid mõnusalt esilele tuua. Tihti levinud arvamus, et taimetoidust kõhtu täis ei saa, siinkohal kindlasti paika ei pea. Peas Out! menüü varieerub burgerist, friikartulite ja stir fry roani. Need kõik on korraliku lõuna- või õhtusöögi väärilised olles seejuures kehale head ja maitsemeeltele meeldejääv elamus.

Peas Out! on sättinud fookuse liikumisele ja jagamisele, et pakutavat oleks võimalik liikvel olles hõlpsasti tarbida ning sõpradega jagada. Võiks siis öelda, et sharing is caring [jagamine on hoolimine]. Kusjuures, liikumine on nende toiduauto jaoks ju päriselt ka eluliselt oluline.

Peas Out! tegijad nautisid Tallinn Music Weeki muusikalisest menüüst eelkõige kodumaiseid artiste - maria kallastu, Kitty Florentine, laurel2 ja Valge Tüdruk.

Peas Out! maitseid on võimalik nautida ka nüüd, peale festivali Tallinnas Balti Jaama turul VLND Burgeri burksiputkas, Põhjala tehases, Põhjala Tap Roomis ja Humalakojas ning ka Tartus Aparaaditehases.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles