Intervjuu korraldajaga: Angelica Alescio

TMW
Copy
Foto: TMW pressimaterjal

Tallinna tantsulise elektroonilise muusika meka HALL toob TMW nädalavahetuseks kokku mitmekülgse assortii kodu- ja välismaistest artistidest, kelle käe alt käivad läbi nii techno, breakbeat, footwork, house, jungle, bass/club kui ka 80ndate põrandaaluse elektroonika ilmingud. Dark Disko esitleb Tallinna produtsentide tandemi Angé ja Sugar Rody tööstusjärgset peo-heliriba HALLi Mesilas.

Tutvustage end: kes, miks, quo vadis?

Dark Disko on üritustesari, mille on ellu kutsunud produtsendid ja DJ-d Angé ja Sugar Rody. Meie üritusel saab nautida erinevaid elektroonilisi stiile nagu dark disco, post-punk, new wave, next wave, e.b.m., jne. Meie eesmärk on neid stiile arendada nii Eestis kui ka välismaal, teha koostööd erinevate asutustega ja oma ideid ellu viia.

Miks TMW-le tulla? Mida head see teile on andnud?

Põhjuseid on väga palju: kuulata ägedat muusikat, saada targemaks, kohtuda erinevate inimestega, avada endale uusi võimalusi (uksi?), isegi kohtuda tulevase äripartneri või elupartneriga! Või lihtsalt olla!

3+ nopet TMW programmist

Väga raske on kedagi või midagi välja tuua, sest kui on võimalus, siis tuleb võimalikult palju külastada. Kindlasti aga soovitaks külastada Kunstihoone Lasnamäe Paviljoni, sest see hõlmab kokku koguni 274 kunstniku loomingut erinevatest kunstiharudest.

Konverentsi poolest tuleks valida just sinule huvitavad kõnelejad ja see on väga individuaalne.

Muusika poolelt soovitame valida midagi klassikalisemat nagu folk, veidike rokki ja kindlasti üks unetu öö klubis HALL koos Dark Diskoga.

Miks just teie esitlusõhtule tulla? Keda-mida üllatavat, ennenägematut ja -kuulmatut või vana head esile tooksite?

Line-up on seekord tõesti väga eriline. Külla tulevad artistid kolmest riigist. Brasiiliast festivalide korraldaja Nikkatze, Saksamaalt väga tugev produtsent Unhealed ning mega eksootiline artist ja ürituste korraldaja Inglismaalt JXN Coco. Loomulikult toetavad programmi oma energiaga kohalikud artistid ja Dark Disko residendid, kes on juba asunud aktiivselt oma loovust väljaspool kodu levitama. Tule ja naudi 80ndate underground´i ja postindustriaalse elektroonilise muusika atmosfääri reedel, 12.mail Hallis!

Päeva tarkusetera (soovituslik)

“Elu tuleb armastada rohkem kui elu mõtet.”

- Fjodor Dostoevskij

 

TMW 2023: Hall x Dark Disko õhtu toimub reedel, 12.05 Noblessneris Hall klubis. Uksed 22.00. Lisainfo. Üles astuvad Pikkauch (EE), Jxn Coco (GB), Sugar Rody (EE), Micaxsan (EE), ANGE (EE), Nikkatze (BR), noa (EE), Unhealed (DE), Katja Adrikova (EE)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles