Intervjuud Maitsed programmi peakokkadega: Viru Burger x Volta Resto Mart Klaas, F.Burgeri Dimitri Fomenko, Stereo Foodi Andres Allas ja FARMi Nikita Tistsisin.

TMW
Copy
Restoran FARM
Restoran FARM Foto: TMW pressimaterjal

Aitame festivalikülastajal leida tee pealinna pulbitseval toidukultuuri maastikul Viru Toidutänavast vanalinna ja Põhja-Tallinnani, tõstes esile nii Põhjamaade restoranigiidi White Guide’i tunnustatud meistreid kui ka rohetähisega tegijaid, nii euroopalikke traditsioone järgivaid kui ka moodsa, isepäise vindiga fusion-confusion gurmee paiku.

Vastavad Viru Burger x Volta Resto peakokk Mart Klaas, Viru Toidutänava F.Burgeri peakokk Dimitri Fomenko, Stereo Foodi peakokk Andres Allas ja restoran FARM peakokk Nikita Tistsisin.

Mida pakub teie restoran külastajatele TMW ajal?

Mart Klaas (MK): Burgereid, friikartuleid, isetehtud kastmeid ning meie kurikuulsaid chilli loaded fries'e.

Dmitri Fomenko (DF): Burgereid.

Andres Allas (AA): Pakume Ladina-Ameerika toitu ning suurt veinivalikut. Elamusest ja vürtsist kindlasti ilma ei jää. Mõned rahvalemmikud, mida tuleb kindlasti proovida:

  • Kariibi kana taquito’d värske guacamolega

  • Salsa macha röstitud kaheksajalg sikil pakiga

  • Krõbe Yuca friikartul šerry aioliga

Nikita Tistsisin (NT): -25% soodustus TMW külastajatele.

Kirjelda oma toidufilosoofiat.

MK: Värskest toorainest kohapeal valmistatud burgerid, mille valmistamisel on eriline rõhk kvaliteedil.

DF: Teeme maitsvat ja tervislikku kiirtoitu.

AA: Uute nüansside leidmine sama toidu tegemisel või proovimisel peale tuhandeid kordi. Meie toidus ei ole esikohal retsept. Maitse ja välimus muutub nagu aastaajadki. Toit on väljendus meist ja selle väljenduse paneme avalikkuse ette kõigile kogemiseks.

NT: Naturaalne tooraine ja selge maitse, mis tuleb meie Eesti talud.

Mida soovitad kuulata TMW muusikalisest menüüst?

MK: Kuna ise olen pigem elektroonilise muusika kuulaja, siis soovitaks Neuronphase’i, kes on päris mõnus. Teda saab kuulata laupäeval, 13. mail Porridge Bulleti showcase’il.

DF: Synthpoppi, rokki, alternatiivi.

AA: Shira. Eripärase stiiliga Eesti artist, kelle lood on väga haaravad. Iga lugu on nautimist väärt ja kindlasti lahkud kontserdilt väga hea vibe'iga! Shira astub üles laupäeval, 13. mail nii Volta kvartal x Viru Burgeri linnalaval kui ka samal õhtul Cindy & Kate laval.

NT: Kindlasti Degustatsion valikut eelroaks, kus on neli eelroga à la carte menüüst: veise tartar, lõhe tartar, küülikumaksapasteet ja tursmaksa vaht. Lisaks soovitan ka meie talle ja vürtskilu jäätist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles