Intervjuu korraldajaga: Triin Tammistu (1)

, Tallinn Music Week
Copy
Foto: Pressimaterjal

Intsikurmu festival toimub muinasjutulises Põlva metsapargis, kus värvikirev muusika, kunst, loodus ja loovad inimesed moodustavad ainulaadse terviku. Juba 7. korda tuuakse ürgse metsapargi atmosfääri üheks õhtuks TMW-le. Juba kolmandat korda korraldab esitlusõhtut Triin Tammistu, kes kannab edasi Intsikurmu kirevat vaibi ning räägib põnevast Intsikurmu Festivali esitlusõhtust.

Tutvustage end: kes, miks, quo vadis?

Mina olen Triin Tammistu ning kannan edasi Intsikurmu kirevat vaibi, mis on kombo parimast muusikast ja kunstist.

Intsikurmu festival toimub 5.-6. augustil Põlva metsapargis ning oleme tuntud oma stiilide ülese programmi poolest, mis pakub avastamisrõõmu terveks nädalavahetuseks.

Meie eesmärk on lisaks tuntud artistidele pakkuda publikule ka värskeid ja avastamata talente, mis rikastavad muusikamaastikku. Just see sümbioos uue ja vana vahel on see, mis teeb Intsikurmust Intsikurmu ja ma arvan, et see on ürgselt äge.

Miks TMW-le tulla? Mida head see teile on andnud?

Ma korraldan TMW esitlusõhtut 3. korda ning see on andnud mulle nii programmi kureerimise, turundamise kui ka brändi kasvatamise poolest hindamatu kogemuse ja kindluse alati usaldada oma vaistu.

Välismaalastest kolleegide sõnul on TMW nende lemmik esitlusfestival ning ma noogutan nõustudes kaasa. Festivali muudab unikaalseks selle tiim, omanäolised programmid ja mitmekesised kontserdipaigad, mis on peaaegu olematu vahemaa kaugusel. Mõnel juhul piisab vaid paarist sammust, et jõuda ühelt kontserdilt teisele. See võimaldab näha uskumatult palju artiste ning ma avastan igal aastal mõne uue andeka artisti, kellel tulevikus silma ja kõrva peal hoida. See on TMW suurim võlu.

Lisaks soosib festivali suurus vahetut suhtlemist delegaatidega. Olen TMW-l loonud rahvusvahelise võrgustiku, kellega koostööd teha, kell 2 öösel F-hoones pelmeene süüa või lihtsalt musast rääkida. Need on imelised hetked.

3+ nopet TMW programmist

Soovitan kogeda Eesti artiste, kes ei jäta midagi paaki: Elephants From Neptune, Kitty Florentine, Zahir.

Miks just teie esitlusõhtule tulla? Keda-mida üllatavat, ennenägematut ja -kuulmatut või vana head esile tooksite?

Intsikurmu esitlusõhtu on suvise festivali kontsentreeritud versioon, kus on tõeliselt võimas esinejate nimistu. Muusikaelamus on garanteeritud.

Kodumaistest tegijatest on laval hea-tujubbänd Meelik, põhjamaise indie-elektroonika kollektiiv I Wear* Experiment, neo-souli ja sovetiaja heliklotsidega mänglev Neon Fir ning instrumentaalse indigruuvi grupp Vesi Päästab. Rumeeniast toob alt-rocki riffe ja tantsubiite Dimitri's Bats, Itaaliast saabub soo- ja žanridogmasid lammutav Keychange’i artist Queen of Saba, keda tasakaalustab globaalsel folgiskenel ilma tegev Rootsi-Kreeka trubaduur Plàsi.

Ole valmis üllatusteks. On suur oht, et lahkud peolt uue lemmikbändiga.

Päeva tarkusetera

Kes peole ei tule, jääb kõigest heast ilma!

TMW 2023: Intsikurmu Festivali lava toimub reedel, 12.05 Telliskivi F-hoones. Uksed 18.30. Lisainfo.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles