Intervjuu korraldajaga: August Skjoldby

Tallinn Music Week
Copy
Foto: Pressimaterjal

“Puusad keerutatud, hinged raputatud” on retsept, mida Funk Embassy jagab juba 2016. aastast. Täpselt selle põhjal on kokatud ka leibli TMW õhtu artistide valik ning õhtult saab nii sädelevat souli kui ka pop-funki. August Skjoldby Funk Embassyst rääkis meile nii leiblist kui ka juba reedel toimuvast esitlusõhtust.

Tutvustage end: kes, miks, quo vadis?

Funk Embassy on 360 kraadi muusikaagentuur/plaadifirma, mis on tegutsenud aastast 2016. Selleks, et ajendada funki ja souli Eestis, kuid tänaseks on selge, et eesmärk ja tegevus toimub ka globaalsel tasandil.

Telliskivi Loomelinnakus asuvas äsja valminud Funk Embassy muusikastuudios toimub muusika loomine, salvestamine ja produtseerimine artistidele, filmidele, reklaamidele jms. Stuudio kohal, kontori korrusel toimub muusika tootmine, levitamine, artistide bookimine, manageerimine ning kontsertide korraldus ja reklaamimine.

Funk Embassy jätkab souli, funki, jazzi ja diskomuusika populariseerimisega, toetades mainitud stiile viljelevaid artiste ja nende loomingut nii Eestis kui ka välismaal.

Miks TMW-le tulla? Mida head see teile on andnud?

TMW on suurepärane võimalus avastada uusi artiste, kelle tähelend võib olla mõne aasta kaugusel. Lisaks uue muusikaga tutvumisele on TMW loonud atmosfääri, kus saad tutvuda reaalselt ka muusikutega ja inimestega, kes töötavad nende heaks ,,kardinate taga". Seisad näiteks F-hoone ees ja sinu juurde tuleb üks rõõmsameelne austerlane või rumeenlane küsima ,,Kas sul tuld on? Räägi kuidas sul läheb" Festivali lõpuks oled teada saanud mitte ainult, et tegemist on artistiga, kelle muusika jõuab tihti nii raadio kaudu kui live-esitusena Ameerikasse ja mujale üle maailma, vaid ka härra pere ja tausta kohta ning et sind oodatakse alati külla ja abi küsima, kui oled kohaliku muusikaturu info ja kontaktide otsingul.

TMW ühendab inimesi üle maailma, olgu suhe professionaalne või isiklik. Tihti kujuneb see välja olema mõlemat.

3+ nopet TMW programmist

Funk Embassy õhtu välised nopped TMW muusikaprogrammist on:

Kadri Voorand Philly Joe's 11.05

Maris Pihlap Fotografiskas 12.05

Kogu Africa NOW! esitlusõhtu ETK's on kindlasti põnev 12.05

Abekejser (DK) Võnge esitlusõhtul 13.05

Elephants from Neptune R2 esitlusõhtul 13.05

Miks just teie esitlusõhtule tulla? Keda-mida üllatavat, ennenägematut ja -kuulmatut või vana head esile tooksite?

Funk Embassy esitlusõhtu saab sel aastal olema eriti hingi puudutav ja pepusid raputav, nagu meie missioon ka ette näeb! Oleme super elevil, et Rita Ray tuleb esitama oma uue albumi ”A Life of Its Own” parimaid palasi ja et saame tuua ÜK-st kohale ülikiire tähelennuga soulitari Mica Millari. Kellele vähegi meeldib kuldajastu soulmuusika, siis need kaks artisti on ,must-see ja täiendavad üksteist sel õhtul suurepäraselt!

Ootame väga ka Ukraina bändi Komisiia, kes avab meie esitlusõhtu maitseka ja elava diskomuusikaga.

Diskot ja modernsemat boogie't ehk tantsumuusikat tuleb ka Kanadast ja meie enda agentuuri ridadest. Kellel on enne esitlusõhtut huvi juba mainitud muusikaga lähemalt tutvuda, siis soovitan kuulata meie Spotify playlisti ”Funk Embassy Night”, et teada täpselt, mis kellaaegadel 12. mail Vabal Laval kindlasti kohal olla.

Päeva tarkusetera

"Kui tahad, et festival läheks hästi, tule värskete mõtete aga sissekantud jalanõudega."

TMW 2023: Funk Embassy õhtu toimub reedel, 12. mail Telliskivis Vaba Laval. Uksed 18.30. Üles astuvad Rita Ray (EE), Mica Millar (UK), Maya Killtron (CA), Komisiia (UA), Joao Selva (FR,BR), Silky Steps (EE) ja DJ Bunuel (FI). Lisainfo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles