Intervjuu korraldajaga: Jana Kütt

Tallinn Music Week
Copy
Foto: Polly Soyref

Õdusas jazziklubis Philly Joe’s toimub TMW ajal kaks eriilmelist õhtut, millest esimesel tõstetakse rambivalgusesse just naissoost jazzmuusikud ning teisel kuuleb tõusvaid ja juba eredaid tähti nii Euroopast kui ka Eestist. Igale jazzisõbrale midagi! Esitasime TMW 2023 eel Philly Joe’s programmijuht Jana Kütile küsimused nii TMW kui ka esitlusõhtu kohta.

Tutvustage end: kes, miks, quo vadis?

Mina olen Jana Kütt, Philly Joe's Jazziklubi programmijuht. Downbeat Magazine'i järgi on Philly Joe's sel aastal üks hinnatumaid jazziklubisid KOGU MAAILMAS! Meie aastaringne programmikirevus peegeldub ka tänavuses TMW 2023: Philly Joe’s kahe õhtu kavas.

Miks TMW-le tulla? Mida head see teile on andnud?

TMW pakub kord aastas võimalust nautida mitte ainult kõikide oma lemmikartistide esinemisi, vaid avastada samal ajal ka uut muusikat, mille puudust võib olla ei osanud märgatagi.

3+ nopet TMW programmist

Pärast seda, kui olete kaks õhtut Philly Joe’s mitmekülgselt kirgastunud, minge kuulake, mida tehakse mujal maailmas:

13. mai Viljandi pärimusmuusika festivali lava, Erinevate Tubade Klubis

13. mai Made In Canada, Telliskivi F-hoones

Miks just teie esitlusõhtule tulla? Keda-mida üllatavat, ennenägematut ja -kuulmatut või vana head esile tooksite?

11. mai õhtu Philly Joe’s tõstab esile naissoost jazzmuusikuid ja bändide eestvedajaid. Kavas on muusika vabaimprost jazzi ja soulini, teiste hulgas astuvad üles Mingo Rajandi, Inger Nordvik ja Maarja Aarma MA.

12. mail kuuleb tõusvaid ja juba eredaid tähti meilt ja Euroopast, nende seas näiteks Kadri Voorand, Immortal Onion ja Mikołaj Suchanek Trio.

Päeva tarkusetera

Festivali mäsu sees tasub meelde tuletada kuldreeglit:

"Alati, enne kui istud, vaata, kas paberit on."

TMW 2023: Philly Joe's jazziõhtud toimuvad neljapäeval ja reedel, 11.-–12. mail Philly Joe jazziklubis. Uksed 18.30. Lisainfo. Lisainfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles