KUULA | deLULU värske singel viib rännakule läbi elu ja vigade

Tallinn Music Week
Copy
Foto: Postimees

Triona oma ühiseid soul’i ja R’n’B unistusi ellu viiv deLULU on ette võtnud järjekordse muusikalise seikluse, mil nimeks “FO MO”. Tegemist on teise singliga trio sügisel ilmuvalt kauamängivalt “LOLLA”.

Ainuüksi “FO MO” intro võib juba üsna palju bändi iseloomu kohta pajatada. Segu tantsulistest rütmidest ja sügavate džässi mõjutustega R’n’B klahv annab aimdust, et deLULU liikmed Mairo Marjamaa, Taavi Paomets ja Inga Tislar on kuulanud palju eelmainitud soul’i täis žanreid. Loos on esikohal moodne elektrooniline sound ning Inga ja Taavi tämbrite mahe sümbioos, ent sõõmu troopilist õhku lisab sellesse ka paduvihm – sõna otseses mõttes. Kuigi võiks arvata, et tegemist on vihmametsaga, on antud sabin salve võetud hoopis bändi enda stuudios Tallinnas. “Tegu oli sooja, kuid tormise õhtuga, ja nii saigi mikker õue toimetatud ning heli salvestatud,” kirjeldab Inga.

“Antud lugu tekitab minus vabaduse tunnet ja loodetavasti ka kuulajas. See on kokteil müstikast ja ohust, samas usaldusest ja vabadusest. Korralik sõõm öist ja higist tantsu,” lausub Inga. “See on rännak läbi elu ja vigade, kuid ilma negatiivsuse ja pattudeta. Kujutan seda lugu kõlamas mõne suurlinna maa-aluses ööklubis, kus mängitakse afrohouse’i ja tantsuplatsile on moodustunud dance battle. See on intiimne lugu, läbi mille saad üheks ka võhivõõraga.”

deLULU astub laupäeval, 13. mail üles Tallinn Music Weeki Võnge Festivali laval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles