Gameboy Tetrisel on Narva publiku jaoks varuks üllatus!

, Tallinn Music Week
Copy
Foto: karl a v

Laupäeval, 7. mai astub Tallinn Music Weeki raames Narva Vabal Laval üles räppar Gameboy Tetris koos sõpradega, kes sai Narvas tuntuks paar aastat tagasi koostöös nubluga sündinud looga «Für Oksana».

Isa, laulja, räppar, DJ ja hobinäitleja ehk multitalendist muusiku Pavel Botšarovi CV on kirju. Osadele muusikasõpradele on ta tuntud hoopis kui DJ Pavel Pi või bändide Gorõ Lana ja Catapulta liige. Teised teavad teda alates 2016. aastast kui veidi skandaalse koosluse 5Miinust ”Venelast”. Kõige meeldejäävamalt tunnevad Eesti popmuusikat kuulavad inimesed gameboy tetrist kindlasti aga loost ”für Oksana”, mille ta koos nubluga kuulsaks laulis. Uurisime Gameboy Tetriselt TMW eel, mida ta muusiku karjääri juures kõige enam hindab ja millest ta inspiratsiooni ammutab!

Mis on muusikuks olemise juures parim osa?

Ikka see, et saab oma muusikaga väga erinevates kohtades käia ja kohtuda inimestega ümber maailma, kes elavad sarnast elu ja teevad sama asjaga nagu sina.

Mis teeb sinu silmis (või siis kõrvus) kellestki «hea» artisti?

Hea maitse, karisma, uudishimu ja töökus.

Kas sind mõjutavad rohkem inimesed või paigad?

Mind mōjutavad lōhnad, helid, puudutused, maitsed, sōnad ja vaated, mis mu ümber on.

Kelle poster sul teismelisena seinal ilutses?

Ikka Prodigy.

Kellesse või millesse sa viimati armusid?

Post-punki ja barbarissi limonaadi.

Milline träkk või album peegeldab kõige paremini sinu praegust tuju?

Portishead albumiga «Portishead».

Kuidas sa tahad, et inimesed end sinu muusikat kuulates tunneksid?

See kindlasti oleneb laulust.

Kui suurt rolli mängib keskkond sinu esitustes?

Keskkond on mu jaoks kindlasti oluline. Eriti tehes korduvalt Eesti klubide ringe, mis võib tekitada rutiini. Anda aeg-ajalt kontserte täiesti uues keskkonnas on nagu sõõm värsket õhku.

3 asja, mida sa Tallinn Music Weekilt ootad?

Ausalt öeldes ei jōuagi ringi vaadata jälle. Muidu hea meelega vaataks Ivan Dorni ja alyona alyona esinemisi, aga kahjuks pean järgmisele objektile edasi minema.

3 asja, mida publik võib sinu TMW esinemiselt oodata?

Ma kaverdasin Narva kontserdi jaoks SPB4 laulu «Злой», mille loodetavasti tunneb ära just kohalik publik. Teiseks ma osalen festivalil koos väga hea seltskonnaga ja kolmandaks toon Narva linna ka lõpuks ometi oma nänni müügiks ja jagamiseks.

TMW 2022: Narva Vaba Lava kuraatorõhtu kohta leiad rohkem infot SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles