Flumen: “Inimesed võiksid minu muusikat kuulates tunda end seksikalt, peatamatult ja kurvalt.”

, Tallinn Music Week
Copy
Foto: Postimees

Flumen on vasttärganud kohaliku hüperpop liikumise esiglamuuritar, kes ajab publikut pöördesse oma äärmuslikult õrna ja sensuaalse loomuga. Ta produtseerib, laulab, tantsib ja võrgutab ning 5. mail saab teda näha TMW Sveta õhtul. Uurisime kontserdi eel Flumenilt, kes tema enda südame viimati ära võrgutas ning mis temas ärevust tekitas!

Mis on muusikuks olemise juures parim osa?

See on naljakas, et võin luua mistahes helifaili ja selle välja panna... See vabadus sosistada midagi mikrofoni ja see lisada ükspuha, mis momenti laulus...Vajutada klahve ja vaadata, mis kõlab hästi! Imeline on ka suhelda inimestega, kes tegelevad muusikaga. Ja ausõna – mitte isegi kontaktide loomise eesmärgil (sellega ma hakkama ei saa) – aga niisama. Tegeleda koos millegagi, mis eksisteerib justkui õhus ja meie peas…see kõik on nii ilus!

Mis teeb sinu silmis (või siis kõrvus) kellestki «hea» artisti?

Hea artist on kena ja sõbralik ning ei haise... ja ei ole Hiiumaal.

Kas sind mõjutavad rohkem inimesed või paigad?

Mind mõjutavad pigem inimesed ja just need lähedased sõbrad.

Kelle poster sul teismelisena seinal ilutses?

Lapsena mul bändiposterit nii ei olnud, aga mul rippus «Kättemaksukontori» poster laes ja ma vaatasin seda igal õhtul enne magama jäämist.

Kellesse või millesse sa viimati armusid?

Appi! Armusin ühte kutti ja loomulikult olen ma juba jõudnud temast laulu kirjutada. Tunnen meeletut valu, kui mõtlen talle. Olen kirjeldanud seda nii: «Vahel on nii valus, nagu keegi oleks põlvega kõhtu löönud ja mind üksinda treppidele verd oksendama jätnud...». Mul on lihtsalt nii piinlik ja ma ei suuda seda talle praegu öelda. Ta reaktsioon ei oleks kindlasti negatiivne, sest ta on minu suhtes aktsepteeriv ja võtab mind sellisena nagu olen. Lihtsalt kardan, et tegemist on lootusetu armumisega…

Mis sinus viimati ärevust tekitas ja miks?

Käisin jalutamas ja kartsin, et saan nuga. Vaatasin kogu aeg üle õla ja kiirendasin sammu.

Milline träkk või album peegeldab kõige paremini sinu praegust tuju?

Album ja praegune tuju... Kõlab võib-olla imelikult, aga mu viimane EP «Homoerotica» kirjeldab päris hästi seda. Need mõtted ja tunded, seksihood ja armuvalu – kõik, millest laulsin, painab mind siiani!

Kuidas sa tahad, et inimesed end sinu muusikat kuulates tunneksid?

Inimesed võiksid minu muusikat kuulates tunda end seksikalt, peatamatult ja kurvalt.

Kui suurt rolli mängib keskkond sinu esitustes?

Kui rääkida livedest, siis mulle meeldivad suured lavad ja tossused setid. Lava, et mul oleks ruumi hüpata ja toss, et inimesed ei tunneks piinlikkust minu esitusel olemise pärast.

3 asja, mida sa Tallinn Music Weekilt ootad?

Ootan nilbet publikut ja tahaks ka Caro setil ära käia Uues Laines...Mida ta Eestis teeb???

3 asja, mida publik võib sinu TMW esinemiselt oodata?

Võib oodata tantsukavasid, palju kärtsu ja on võimalus, et esireas olevad inimesed näevad mu auku…Kui seda aga ei juhtu, siis raha tagasi ka ei saa!

TMW 2022: Sveta õhtu toimub neljapäeval, 5. mail. Lisaks mannale on laval teiste seas The Cure'i Robert Smithi Islandi lemmikbänd Kaelan Mikla, Gary Numani lemmik LA darkwave'i produtsent KANGA ning kohalik tõusev alternatiivne r'n'b artist manna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles