Ürituste korraldaja Jevgeni Timoštšuk: sündmuste korraldamine on nagu sõit kajakiga mägijõel

Tallinn Music Week
Copy
Foto: Anna Markova

#meieinimesed on rubriik, kus tutvustame ägedaid ja inspireerivaid tegijaid Ida-Virumaalt. Täna tutvume ürituste korraldaja ja peojuhi Jevgeni Timoštšukiga, kes on aastaid kaasa löönud ka Station Narva ja Tallinn Music Weeki korraldamisel.

Ürituste korraldaja ja peojuhi Jevgeni Timoštšuki nimi on küllap tuttav paljudele. Station Narva korraldamisega on ta olnud seotud algusest peale ning on seda ka sel aastal, mil ta vastutab Narva linnalavade koordineerimise ja programmi eest.

Jevgeni saavutuste nimekiri on ülimalt pikk, neid võib loetlema jäädagi… Seega uurime seekord lähemalt tema enda kohta.

Milline kogemus on Sind kõige rohkem mõjutanud?

Ürituste korraldaja elu on kirev ja iga väiksemgi sündmus on kogemus ning pakub huvitavaid väljakutseid. Arvan, et TMW-il osalemine ja Station Narva kaaskorraldamine – festivalide suurus, ebatavaline lähenemisviis ja julgus teha midagi esmakordselt, katsetada täiesti uusi kontserdipaiku – on andnud innustust ja oskust vaadata tavalistele asjadele teise nurga alt.

Millise festivali artistiga sooviksid koos lavale minna?

OOPUS! Nende muusika kisub tantsima kohe, kui seda kuulen ja annab erakordse vabaduse tunde. Ehk õnnestubkia ükspäev nendega koos lavale astuda.

Kas pigem läheksid kajakiga mägijõele või eelistaksid rahulikku jahisõitu?

Sündmuste, eriti suuremahuliste, korraldamine on iseenesest juba nagu sõit kajakiga mägijõel – koostad plaanid, pingutad parima tulemuse nimel, koged erinevaid emotsioone. Nii et ma valiksin aja iseendaga olemiseks rahus ja vaikuses looduse keskel.

Milline on Sinu Narva?

Omapärane, vastuoluline, põline ja armastatud. Narva on alati asunud erinevate maailmade vahel, mis annab talle võimaluse alati areneda ja äratada paljude inimeste tähelepanu.

Muusikasoovitus

Muusikamaailm on lõputu ja eelistused olenevad tihti tujust. Praegu soovitan aga kuulata kodumaiseid artiste OOPUS, Gram-of-Fun, Trad.Attack!

Tallinn-Narva Music Week toimub 4.-6. maini Tallinnas ning 7.-8. maini Narvas. Uuri lisa tmw.ee kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles