TMW konverentsil osaleb britpopi publitsist Jane Savidge

TMW
Copy
Foto: Pressimaterjal

TMW tänavune muusikakonverents toimub reedel, 6. mail Tallinnas Nordic Hotel Forumis ja laupäeval, 7. mail Narvas multimeediakeskuses OBJEKT. Konverentsi teemad ulatuvad muusikatööstuse ABC-st popkultuurilooliste vestluste ja valdkondade üleste tulevikukäsitlusteni, pakkudes huviväärset nii muusikutele, muusikavaldkonna proffidele kui ka laiemale publikule.

Täna tutvustame teile järgmist konverentsi väliskülalist, kelleks on britpopi publitsist Jane Savidge.

PR firma Savage & Best kaasasutaja Jane Savidge on üks 90ndate keskel Ühendkuningriiki raputanud britpopi laine olulisemaid niiditõmbajaid ja edendajaid. Sel ajal esindas Savidge skene tunnusbände nagu Suede, Pulp, The Verve, Elastica, Longpigs, Menswear, Marion, Ultrasound, Echobelly, The Auteurs, Black Box Recorder ja Kula Shaker ning korraldas ka The Falli ja The Jesus and Mary Chaini meediasuhteid.

Savidge'il ilmus äsja uus raamat «Here They Come With Their Make Up On: Suede, Coming Up… And More Adventures Beyond The Wild Frontiers», mida autor tutvustab ka Tallinn Music Weekil. «Here They Come……» sukeldub Suede'i kaootilise taaselustumise peendetailidesse, mille tulemuseks oli bändi varemetes karjäärile kerkinud menukalbum «Coming Up». Raamat sisaldab Suede'i ja nende lähikondlaste uskumatuid seiklusi Jane'i ajastust, aga ka värskeid intervjuusid bändiliikmete ja «Coming Up» produtsendi Ed Bulleriga.

Reedel, 6. mail Tallinnas Nordic Hotel Forumis ja laupäeval, 7. mail Narvas multimeediakeskuses OBJEKT toimuv konverents on TMW PRO passi ja DigiPRO passi omanikele jälgitav ka TMW PRO platvormil. Konverentsi arutlusteemade seas on kultuuripoliitika ja -ettevõtluse strateegiad, piirkondlikud turud ja rahvusvahelised koostöövõrgustikud ning muusika mõju jätkusuutlike linnade ja inimõiguste kujundamisel.

TMW 2022 kahe linna ühendfestivaliga tähistatakse koos tegemist ja koos olemist. Sellest aastast UNESCO muusikalinna tiitlit kandev Eesti pealinn Tallinn saadab Eesti idapiirile Narvasse muusikalise tervituse.

TMW konverentsi lõplik programm ja ajakava avalikustatakse lähiajal – uuri lisa!

Konverentsile ja muusikafestivalile pääsme tagav PRO pass hinnaga 175 eurot (alates 1. maist 200 eurot) ja konverentsi digipass hinnaga 60 eurot (alates 1. maist 75 eurot) on müügil TMW veebipoes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles