TMW konverentsil astub üles ansamblist Cocteau Twins tuntud Simon Raymonde

TMW
Copy
Foto: Pressimaterjal

TMW tänavune muusikakonverents toimub reedel, 6. mail Tallinnas Nordic Hotel Forumis ja laupäeval, 7. mail Narvas multimeediakeskuses OBJEKT. Konverentsi teemad ulatuvad muusikatööstuse ABC-st popkultuurilooliste vestluste ja valdkondade üleste tulevikukäsitlusteni, pakkudes huviväärset nii muusikutele, muusikavaldkonna proffidele kui ka laiemale publikule.

Täna tutvustame teile järgmist konverentsi väliskülalist, kelleks on Simon Raymonde.

Muusik ja produtsent Simon Raymonde jõudis avalikkuse teadvusse mõjuka Šoti bändi Cocteau Twinsi peamise laulukirjutaja, multiinstrumentalisti ja kaasprodutsendina. Cocteau Twinsi kõla ja stiil on ülistusi pälvinud ikoonidelt Prince'ist, Robert Smithi ja David Lynchini. Ka Simoni isa Ivor Raymonde on üks muusikailma tähtnimesid, kes on laulukirjutaja, produtsendi ja heliseadjana töötanud legendidega nagu Dusty Springfield, The Walker Brothers ja David Bowie.

Pärast Cocteau Twinsi laialaiminekut lõi Simon 1997. aastal plaadifirma Bella Union. Tema sadade artistiavastuste seas on Beach House, Fleet Foxes, Father John Misty, John Grant, I Break Horses, Midlake, Explosions in The Sky jpt. Tänapäeval on ta hoole all muuhulgas ka Spiritualizedi, Mercury Revi, Flaming Lipsi ja Ezra Furmani Euroopa reliisid. 2017. aastal naases ta muusikategemise juurde, luues duo LOST HORIZONS, kellelt ilmus hiljuti teine täispikk album «In Quiet Moments». Bella Union tähistab TMWil oma 25. Tegevusaasta täitumist.

Reedel, 6. mail Tallinnas Nordic Hotel Forumis ja laupäeval, 7. mail Narvas multimeediakeskuses OBJEKT toimuv konverents on TMW PRO passi ja DigiPRO passi omanikele jälgitav ka TMW PRO platvormil. Konverentsi arutlusteemade seas on kultuuripoliitika ja -ettevõtluse strateegiad, piirkondlikud turud ja rahvusvahelised koostöövõrgustikud ning muusika mõju jätkusuutlike linnade ja inimõiguste kujundamisel.

TMW 2022 kahe linna ühendfestivaliga tähistatakse koos tegemist ja koos olemist. Sellest aastast UNESCO muusikalinna tiitlit kandev Eesti pealinn Tallinn saadab Eesti idapiirile Narvasse muusikalise tervituse.

TMW konverentsi lõplik programm ja ajakava avalikustatakse lähiajal. Uuri lisa.

Konverentsile ja muusikafestivalile pääsme tagav PRO pass hinnaga 175 eurot (alates 1. maist 200 eurot) ja konverentsi digipass hinnaga 60 eurot (alates 1. maist 75 eurot) on müügil TMW veebipoes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles