Alati humoorikas indie kollektiiv Ouu kergitab saladuseloori oma laupäevaselt TMW esinemiselt

Tallinn Music Week
Copy
Foto: TMW pressimaterjal

Psühhedeelse indie ja sündipopi lainetel seilav Ouu üllitas tänavu kevadel silmapaistva kontseptsiooniga stuudioalbumi “Saint Frotée", mida ansambel ise kirjeldab kui “ihalust muretu ja päikeselise riviera elustiili vastu, milleni püüeldakse kodukandist saadud käepäraste vahenditega.”

Ouu tervitab kõiki huvilisi oma muusikalise jahi pardal ehk TMW Kivi Paber Käärid laval juba sel laupäeval, 2. oktoobril kell 21.15. Lisaks kauni muusika kirjutamisele ja Kuldmunaga pärjatud albumikujunduste loomisele ei jäta ansambel Ouu kunagi ühtegi küsimust vaimuka vastuseta.

- Kolm märksõna mis teie kollektiivi kõige paremini iseloomustab

Naised, raha, seedimine

- Värskeim kinnisidee?

Toimetulekutoetus. Kuidas on võimalik, et me saamegi täitsa raha eest ära elada?

- Unistuste kontserdikülaline?

Kuna oleme suured kaseinimesed, siis loodaks kontserdil näha Eesti Kaseliidu aseesimeest ja sotsiaalkampaania “Kase taga on ka inimene” autorit Leonid Peeglit.

- Kas muusika suudab maailma muuta? (Näide)

Absoluutselt. Tänu Brad Jürjensi soolona estitatud Eesti hümnile avastas Põltsamaa mees Peep Sadul-Ivanov enda jaoks uuesti religiooni, tänu millele jäeti otsustavalt ära Kolmas Meigo Järvesõda. Liblikaefekt on real deal.

- Kui saaksite mõne tuntud teose loomise enda nimele kirjutada, siis mis see oleks?

Rahalises mõttes kindlasti “Klassikokkutulek 2”. Mõju poolest Eesti kultuuriloole tervikuna Olavi Otepalu album “Elan täiega”.

- Viimase aja põrutavaim elamus.

Olavi Otepalu album “Elan täiega” (ei ole otseselt muusikaline)

- Mis muusikatööstuses meeldib ja mis mitte?

Meeldib, et Jaani Kakumäel paiknev mereäärne villa ja valge Porsche on peaasjalikult finantseeritud Eesti muusikatööstuse poolt. Ei meeldi see, et Soni Muusik Group on meile 2018. aasta 7. aprilli seisuga võlgu ca 4,03 miljonit eurot.

- Kas ja keda plaanite TMWl vaatama-kuulama minna?

Plaanime kindlalt erinevaid muusikamänedžere laivis vaatama minna. Ei tahaks küll häirekella lüüa, aga meil on mänedžeri vaja nüüd ja kohe. Päriselt. Aidake meid. Helistage meile.

- Mida teie TMW esinemiselt oodata?

See pidi küll üllatuseks jääma, aga võime veidi oma show´lt saladuseloori tõsta: neljanda loo ajal liitub laval meiega paavst Benedictus XVI ning rebib maha jumaliku keytar soolo.

Ouud näeb esinemas TMW 2021: Kivi Paber Käärid esitlusõhtul, kus lisaks astuvad üles Dead Furies, Echolove, Kaschalot, SYLK ja The Lou Lous.

Üksikpiletid ja festivalipassid Piletilevis.

Kuula:

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles