Modern Disease: pelgalt muusikast jääb maailma muutmiseks väheks

Tallinn Music Week
Copy
Modern Disease
Modern Disease Foto: Tallinn Music Week

Produtsendi ja DJ Modern Disease’i ideed saavad alguse dubstepi, träpi ja elektro radadelt. Hiphopi dieedil üles kasvanuna avastas ta end peatselt eri stiilides biite treimas ning värsket muusikat ja audiovisuaalkunsti väljutava brigaadi Smoke Break ridadest.

Modern Disease asub koos Smoke Break pundiga Kauplus Aasia laval peole kütet alla laduma laupäeval, 2. oktoobril algusega 23.00.

Kolm märksõna, mis sinu kollektiivi iseloomustavad.

Madalapalgalised noored muusikaentusiastid. Smoke Break

Värskeim kinnisidee?

Vaja on teha uut muusikat ja oktoobri viimasel päeval EP välja anda.

Unistuste kontserdikülaline?

Praegu on minu jaoks moes räppar Skepta. Kui kedagi kutsuda, siis arvatavasti mõne räppari. Tõenäoliselt Skepta, tema praegu domineerib hetkel mu igapäevases muusikarotatsioonis. Küsige nädala pärast uuesti, siis juba teised nimed ja mõtted.

Kas muusika suudab maailma muuta?

Jään näitega hätta. Olen arvamusel, et läbi muusika saame maailma protsesse kirjeldada, kuid pelgalt muusikast jääb selle muutmiseks väheks.

Kui saaksid mõne tuntud teose (kunstist muusika, kirjanduse või filmini jne) loomise enda nimele kirjutada, siis mis see oleks?

Oletame, et kui saaks kohe praegu ajas tagasi minna, siis on mõned albumid, millele ülbelt käe külge paneks: Wu Tang Clani “Enter the Wu-Tang (36 Chambers)” ja Snoop Doggi “Doggystyle”. Tõenäoliselt poleks need aga siis nii head, kui need päriselt on.

Viimase aja põrutavaim elamus.

Käisin äsja kinos filmi “Dune” vaatamas. Esmaklassiline film.

Mis sulle muusikatööstuses meeldib ja mis mitte?

Muusikatööstus on ahvatlev. Olla osa sellest, teha koostööd teiste artistidega ning ühel päeval ka läbi lüüa on minu jaoks meeldiv mõte. Ennast peab visalt promoma, et pildil püsida. See paratamatus pole mulle meeltmööda.

Kas ja keda plaanid TMWl vaatama-kuulama minna?

What's Next In Music? ja The Boondocks - kindel jah,neljapäeval. Eelmise aasta üks meeldivamaid elamusi oli bändi Kannabinõia kontsert ja sel aastal uuesti TMW metali laval reedel. Samuti kavatsen jõuda Jazzi lavale ning Import x Kruzhok õhtule. Laupäeval sean sammud Kauplus Aasiasse, kus materdab meie Smoke Breaki brigaad koos lisajõududega, Charlotte Bendiksiga Norrast ja DOBRIYDRUGiga Venemaalt. Pidavat üks rajumaid klubiüritusi olema.

Mida su TMW esinemiselt oodata?

Erisugust klubi- ja bassimuusikat, mille järgi tantsides võtab kindlasti otsaeest higiseks. Võta sõbrad ühes ja näeme laupäeval, 2. oktoobril Kauplus Aasias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles