Eesti päritolu LA popitäht SVNDRA toob Kinomajja neli tantsijat, biite ja bängereid

Tallinn Music Week
Copy
Foto: TMW pressimaterjal

SVNDRA on Los Angeleses elav eestlannast popartist ja tantsija, kes on Suure Lombi taga teinud koostööd mitmete maailmanimedga Teyana Taylorist Chris Brownini. Käreda flow-ga SVNDRA eesmärk on tuua staadionivääriline kontsert mistahes lavale. Järgmisel nädalal, laupäeval, 2. oktoobril saab ta seda teha Tallinn Music Weeki Soft Night poel Kinomajas.

- Kolm märksõna mis sind / su kollektiivi kõige paremini iseloomustab

Lihasvalud. Trennid ja proovid on pigem füüsilised ja spaa või massaaž on alati kinnisideeks. Aga see tähendab, et ka meie show on vastav. Hard work pays off.

Komöödia. Nalja peab alati saama, proovis, laval, peol või siis tuuril.

 

Heatahtlikkus - point blank and period.

 

- Värskeim kinnisidee?

Päris ausalt? Pinterest.

 

- Unistuste kontserdikülaline?

Blackbear! Ma olen korra temaga juba ühel ja samal festivalil esinenud, kuid kahjuks eri päevadel. Loodame, et kunagi õnnestub uuesti.

 

- Viimase aja põrutavaim elamus?

House of Blues Chicagol esinemine. 1300 inimesele laulda oli uskumatu elamus.

 

- Mis sulle muusikatööstuses meeldib ja mis mitte?

Mulle meeldib see, kuidas iseseisvad artistid saavad tänapäeval lihtsamalt asju teha. On vähem onupojapoliitikat tänu erinevatele platvormidele ja info kättesaadavusele.

 

Ei meeldi fakeness. Ja seda on näha.

 

- Kas ja keda plaanid TMWl vaatama-kuulama minna?

ELLIPit, Yasmyni, Curly Stringsi.

 

- Mida su TMW esinemiselt oodata?

Energiat ja muud slappi. Mu muusika on pigem voolav, kuid oleme miksinud sinna juurde tantsu, uuemaid lugusi bängerite biitidega ning kindlasti ka terve mu kollektiivi toredat karismat. Mul on laval kaasas DJ Ice Mike, kellega kunagi igav ei hakka ja 4 tantsijat nii Eestist kui ka USAst.

Lisaks SVNDRAle astuvad laupäeval, 2. oktoobril TMW 2021: Kinomaja Soft Night peol üles manna, Púr Múdd, Around The Sun, Inger ja The Teps. SVNDRA erreaste leiab aset kell 22.00.

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles