Mida pakuvad TMW söögikohad ja millist muusikat nad eelistavad?

Tallinn Music Week
Copy
Foto: TMW pressimaterjal

Tallinn Music Weeki programm Maitsed pakub valikut Põhja-Tallinna parimaid restorane ja kohvikuid. Uurisime söögikohtadelt, miks minna sööma just nende juurde ja millist lemmikbändi plaanivad nad tänavusel TMW-l näha. 

Bekker 

1) Kui su päevad on muusika ja linnaruumi programmiga täidetud nii, et pikema lõuna jaoks aega napib, siis Bekkeris saad kohvi kõrvale võtta mõned toitvad pirukad ja jätkata kiirelt oma kontserdikavaga. Hommikune aeg on eriti mõnus, alustada päeva kohviaroomi ja värske kaneelisaia lõhna sees. Pirukad on meil rohke täidisega ja valmistatud kodumaisest mahejahust. Magusasõber ei tohiks proovimata jätta meie (B)ekleere. Valikus on ka gluteenivabu ja vegankooke. 

Laupäeval soovitame võtta suund Kopli poole, kus toimub kogukonna päev Koplifest. Teel Koplisse hüppa Angerjas korra trammilt maha ja tee peatus Bekkeris.

2) Soovime näha selliseid artiste nagu Vera Vice, Anna Kaneelina, EiK, Argo Vals, Erki Pärnoja.

Kampai 

1) Kampai on nii palju erinevaid asju, et ei olegi üht või kaht põhjust, miks meile sööma tulema peaks - neid on nii palju! Meil on kihvt, maitsev ja suur toidumenüü, mis pakub midagi kõigile - seda kõike tooraine kvaliteedilippu kõrgel hoides. Meil on peeneid roogi, kuid ka jaapani tänavatoitu - seetõttu saab Kampais kenasti tähistades šampanja kõrvale sashimit ning tatakit tellida, kuid ka kamba sõpradega jaapani õllede saatel katsut ning karaaget süüa ja sundimatust interjöörist rõõmu tunda. Sakevalik on meil säärane, mida mujalt ei leia ning veine leiab igast hinnaklassist.

2) Me läheme Jarek Kasarit kuulama!

Frenchy

1) Põhjuseks on suurepärane, kuid lihtne prantsuse toit! Pakume tuntud roogasid ja veine toome ise otse Prantsusmaalt. Paljud on leidnud meie valikust oma vaieldamatud lemmikud! Pakume heale toidule lisaks meeldivat teenindust ja head muusikat. 

2) Meil on pereäri ning oleme mõlemad kahjuks tööl! Heidame pilgu peale kõigile välilaval esinejatele. Huviga ootame täna õhtust Trad.Attack lavale tulekut!

ÜLO

1) ÜLO on koht, kus sind tervitatakse kui vana sõpra. Kimchiga bataadifriikatest krõbedate veise sisefileeni - menüüst leiab endale meelepärast nii taimetoidusõber kui lihaaustaja. Maja kokteilikaart üllatab põnevate signatuurkokteilidega. PS! Ära unusta proovida Tallinn Music Week erikokteili!

2) ÜLO on suur Eesti muusika fänn, seega ootame juba põnevusega Lexsoul Dancemachine'i ja Sander Mölderi etteasteid!

Lore bistroo

1) Tule Lorele külla selleks, et nautida Tallinna ilusaimat vaadet merele koos maitserikaste mugavustoidu klassikutega.

2) Meie lemmik Frankie Animal esines juba eile!

KOKOMO Coffee Roasters

1) Millal sa viimati Koplis sõid? Tõsi, siin pole palju kohti kus saada hea keretäis. Kunagi oli... Õnneks on hakanud toimuma miskit vanas kummi- ja laevatehases. Bekkeri sadama lähistel on tärkamas uus kultuuri ja loometehas: PÕHJALA TEHAS.

Hetkel saab meil küll enamjaolt saia, erinevas vormis, värvis ja olekus, kuid imemaitsvaid soolaseid ja magusaid, mille nimegi sa pole veel kuulnud. Meie aga tegeleme juba pikemat aega hea kohvi tootmise ja pakkumisega üle Eesti. Tule avasta uuenenud Kopli, KOKOMO röstikoda ja Karjase Saiad.

2) Kindlasti kuuleme üht mõnusat mõminat Manna'lt siinsamas Põhjala Tehases kell 18. Sealt aga ratastega Noblessnerisse kus palju põnevat ja soovitame eriti soojalt Protos toimuvat Funk Embassy õhtut. Lõpetuseks aga soovitame minna Svetasse, kus 2.30 alustab RUUM. 

Wrap’n’Roll

1) Tervislikust tänavatoidu kohvikust Wrap'n'Roll leiab igale maitsele kuldse, krõbeda ja mahlase vrapi koos muheda ning kiire teenindusega. Kindlasti tasuks ära proovida ka meie legendaarne värskelt pressitud pirni-apelsinimahl ja krõbedad bataadid!

2) Sooviksin näha võrratut Marianne Leiburit!

VLND Burger

1) Meie juurde võiks sööma tulla, sest me vähemalt ise tunneme, et võngume TMW-ga samas rütmis ning tahame, et kõik saaksid lisaks heale toidule ka hea tuju.

2) Me poleks õiged viljandlased, kui me oma TMW kogemust ei alustaks Anguse kontserdi väisamisest. Lisaks läheksime kindlasti TIKS Rekordsi lavale, et kuulata kõiki seal üles astuvaid artiste jonas f.k-st ja EiKist, Yasmyni ning Anetist Sander Möldri DJ-setini välja. Kõikide nende artistide looming on meile väga südamelähedane. Välismaistest artistidest oleks erakordselt põnev kuulata Jesse Markini ja Carinval Youthi etteasteid. Meie jaoks on ühe ansambli valimine väga keeruline, sest TMW programmist leiab meie mitmeid lemmikuid. Selge on see, et kindlasti läheksime TIKS Rekordsi lavale, et kuulata kõiki seal üles astuvaid artiste jonas f.k-st ja EiKist Yasmyni ning Anetist Sander Möldri DJ-setini välja. Kõikide nende artistide looming on meile väga südamelähedane. Välismaistest artistidest oleks erakordselt põnev kuulata Jesse Markini ja Carinval Youthi etteasteid. 

Põhjala Tap Room

1) Meil pakutav autente Texas BBQ toetab suurepäraselt meie laia kohalikku õllevalikut, kust leiab midagi igale maitsele. Kõht meie majas tühjaks ei jää. 

2) Oopus’t, mis on mõnusa uudse lähenemisega folktronica bänd, milles seguneb rütmikas elektrooniline muusika ja traditsioonilisemad instrumendid, luues kokku minu jaoks hüpnootilise elamuse. 

Lendav Taldrik 

1) Asume ühe TMW põhilava kõrval, kus saab mõnusa India vürtsi kicki ja ka värskendava kokteili või paar enne Telliskivis toimuvaid kontserte. 

2) Ootasime küll pikisilmi ühe USA noise rocki koosseisu ülesastumist, mis kahjuks ära pidi jääma, kuid tore on näha, et hulganisti pigem kohalikke artiste saavad selle võrra suurema tähelepanu osaliseks. Ise tõstaks kindlasti Zahiri esile kuid kolleegid ootavad pikisilmi ka Angust, Trad Attacki ja Ellipit. 

Barrel Street Food 

1) Me jagame mono dish kontseptsiooni ja keskendume ainult wrapidele. Menüü on väike, samas hästi lihvitud. Oleme linnas esimesed ja ainukesed, kes kasutavad vaakum küpsetamismeetodit. Kôik kastmed on käsitsi tehtud ning Kim Chi valmistavad meile kohalikud korealased. Inimesed ütlevad et meil on parimad wrapid linnas.

2) Meid huvitavad Grom, Sõru Sound ning Hall lavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles