Galerii: kuulsa «ufobaasi» ründamine kukkus läbi, aga kohale ilmus hulk värvikaid tegelasi

Elu24
Copy

Juuli alguses hakkas Facebookis levima üleskutse rünnata USA kurikuulsat «ufobaasi» Area 51 (Ala 51). Miljonite osalejate asemel ilmus kohale ainult mõnisada.

Ameerika Ühendriikides Nevada kõrbes on väljas mitu silti, mis keelavad sinna sisenemise, kuna tegemist on USA õhuväele kuuluva kurikuulsa keelatud alaga Area 51.

Sotsiaalmeedias levis juuli algusest üleskutse rünnata seda ala, et sealt viia kaasa ja avalikustada saladokumendid, mis puudutavad maavälist elu ja ufosid.

Üleskutse kandis pealkirja «Storm Area 51, They Can't Stop All of Us» (Tormijooks alale 51, nad ei suuda meid kõiki peatada) ja pidi aset leidma 20. septembri koidikul. Sündmuse algatajad lootsid salabaasist leida maaväliseid olendeid, keda vangis hoitakse ja kelle peal katseid tehakse.

Kartus, et tuhanded tulnukakütid tulevad ala üheskoos ründama, oli aga liialdatud, kuna enam kui kahest miljonist osalejast tuli kohale alla 200, vahendab independent.co.uk. Enamik neist lahkus rahumeelselt pärast politsei hoiatusi, kuigi kaks inimest siiski arreteeriti.

Kohale tulnud rahvas pidutses militaarala lähedal asuvates Racheli ja Hiko linnades ning kandis tulnukateemalist riietust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles